W którym vanie środkowy fotel ma ...?

26 Mar 2008, 14:23

Szukam minivana, w którym są trzy fotele w pierwszym rzędzie a środkowy fotel ma 3-punktowy pas.
Muszę przypiąć 3 foteliki dziecięce.

Wydaje mi się że Scenic Grand ma taki, ale oświećcie mnie proszę.
aspidisca
Nowicjusz

26 Mar 2008, 14:54

Skoro masz do zamontowania 3 foteliki to i tak nie zmieszczą Ci się w pierwszym rzędzie. Po co więc utrudniac sobie szukanie i wybór samochodu, skup się na autkach bezpiecznych i komfortowych i lepiej na tym wyjdziesz. Albo... szukaj vana, wtedy cała trójka malców zmieści Ci się w rzędzie nr 2, a pozostali psażerowie z przodu i z tyłu.
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

26 Mar 2008, 15:22

nie zmieszczę? he he..
siła x złość i zmieszczę :wink:
w skodzie felicji upycham dwa foteliki 0-9, oba z bazami i jeden 9-36

a w bagażniku mieści mi się stelaż wózka bliźniaczego! To jest dopiero auto ta felicja!
aspidisca
Nowicjusz

26 Mar 2008, 15:26

myślę nad Vojagerem, albo Sharanem, ale oprócz wyjazdów rodzinnych które są raz w roku trzeba co dzień jeździć do pracy takim kolosem. Trochę się obawiam kosztów paliwa.
aspidisca
Nowicjusz

26 Mar 2008, 15:59

Jak kupisz Sharana w dieslu (1.9TDI) to spalania się nie bój, będzie oscylować w granicach 6-8 litrów/100km.
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

26 Mar 2008, 16:24

A czy w sharanie jest możliwość założenia pasów 3-punktowych na środkowym fotelu, od sufitu? To się chyba nazywa system isofix, tak?
aspidisca
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Opel Mokka z bagażnikiem rowerowym FlexFix
    Opel Mokka to zupełnie nowy SUV który będzie dostępny ze zmodernizowanym bagażnikiem rowerowym FlexFix drugiej generacji, umożliwiającym przewożenie nawet trzech rowerów. Ulepszony system przewozu rowerów ...

27 Mar 2008, 20:39

Nie mam zielonego pojęcia. Najlepszych informacji w tym zakresie udzieli Ci serwis VW. :wink: I polecam Ci właśnie tak zrobić.
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

12 Kwi 2008, 19:42

isofix to zupełnie coś innego. a co do bagażnika to nie widziałem jeszcze auta4 metrowego 7 osobowego z 1,5 metrowym bagażnikiem. niektóre wasze posty wygladają jak byście czytali AUTO ŚWIAT
espace 16V
irekaro
Nowicjusz