REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
jeżeli myślisz o spalaniu rzędu 10 litrów to już na start możesz wykreślić BMW zresztą Merca też. W ogóle głupoty gadasz mówiąc moc ponad 200 koni i spalanie 10 litrów.matttias1234 napisał(a):Myśle nad BMW e60 3.0i (231KM), 545 (333KM) lub e90 330i (258KM).
matttias1234 napisał(a): Średnie spalanie rzędu 10l/100 jest akceptowalne. Przebiegi roczne myśle ze w granicach 8 tys.km
Myśle nad BMW e60 3.0i (231KM), 545 (333KM) lub e90 330i (258KM).
matttias1234 napisał(a):jak najmniejszej awaryjności, a jeżeli już to żeby naprawy nie kosztowały krocie.
dzida napisał(a):Już pokazałeś, że Cię nie stać na utrzymanie takiego auta
Proszę bardzo moje E60 530i spala średnio 13/14 miasto na ostro to i do 20 dojdzie. V8 średnio licz koło 15matttias1234 napisał(a):a jeżeli się myle to wystarczy napisać realne spalanie takiego auta, oczywiście mam tutaj na myśli użytkowników lub kogoś kto miał z danym motorem styczność a nie kogoś kto klepie bezmyślnie w klawiature a nie potrafi poprzeć tego w żaden sposób. Zaraz wyjdzie na to że auto z 3 litrowym motorem to jakieś monstrum i pali 20/100.
żeby to osiągnąć musisz ją głaskać. Mam 231KM auto mam 8 miesiacy i nie miałem żadnej usterki. Ale opinie o E60 są różne a wychodzą tylko stąd że Janusz kupuje najładniejsza i zarazem najtańsza sztukę z ogłoszenia którą ktoś wcześniej dojezdzal nie dbając o nią a potem sieją niestworzone historię jakie to awaryjne auta ale o typowych usterkach które się zdarzają możesz poczytać na forach E60.matttias1234 napisał(a):Czyli 10/12 male miasto/trasa jest osiagalne.
ale kapitalka po co? Gdzieś się naczytales że trzeba czy o co chodzi?matttias1234 napisał(a):Jak bym mial decydowac sie na 4.4 to na pewno liczyl bym sie z tym zeby miec ok 10k w skarpecie na wypadek kapitalki silnika.
Kao napisał(a):żeby to osiągnąć musisz ją głaskać. Mam 231KM auto mam 8 miesiacy i nie miałem żadnej usterki. Ale opinie o E60 są różne a wychodzą tylko stąd że Janusz kupuje najładniejsza i zarazem najtańsza sztukę z ogłoszenia którą ktoś wcześniej dojezdzal nie dbając o nią a potem sieją niestworzone historię jakie to awaryjne auta ale o typowych usterkach które się zdarzają możesz poczytać na forach E60.