REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Kieł napisał(a):Jak zjedziesz rocznikiem to:
Lexus SC430
Kieł napisał(a):eżeli chodzi o koszty serwisowania to będą większe od Meganki.
ten cytat trzeba zachować dla potomnych, którzy nie widzą świata poza Paseratti, a Laguna to jedynie Królowa Lawethmd napisał(a):To raczej pewne że będzie drożej, chodzi mi raczej po prostu o stosunek kosztów. Widzę po drugim samochodzie gdzie w rodzinie mam też Passata 1.8T i pomimo że to benzyna to tam wyjazd od mechanika z rachunkiem poniżej 1000 pln to rzadkość, a u mnie w Lagunie z tego samego rocznika 1000 pln zostawione u mechanika to już musi być jakaś całkiem duża sprawa, a w Lagunie mam automat, V6 które jedzie lepiej niż to 1.8T a pali niewiele więcej, lepiej się prowadzi (skrętny tył), no i lepiej wygląda
szybki napisał(a):W trakcie poszukiwań porównałem jazdę SCekim do a4 b6 cabrio (mojego dobrego kumpla) ogólnie brak porównania jedyny łącznik to otwierany dach, reszta
szybki napisał(a):Wady
1) problem z częściami blacharskimi
2) kontrowersyjny wygląd
dzida napisał(a):Ale trzeba to powiedzieć - Audi po prostu jest ładne czego o SC nie można powiedzieć jak się nie jest kobietą
to ja chyba jestem kobietą, bo dla mnie sc430 jest... niebrzydkidzida napisał(a):Ale trzeba to powiedzieć - Audi po prostu jest ładne czego o SC nie można powiedzieć jak się nie jest kobietą
dzida napisał(a):mi utkwiło w pamięci jak zbesztali SCka w TG