REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
bartekmal napisał(a):Macie jeszcze jakieś pomysły?
bartekmal napisał(a):Ściąganie z USA
bartekmal napisał(a):Trzymać się szukania 450h w wersji po lifcie (i czy budżet 50-52k w ogóle jest realny na to?) czy coś jeszcze można wrzucić do szukania w tej kasie?
bartekmal napisał(a):Ale chyba wychodzi na to, że za długo się zastanawiałem. Nie miałem wolnej chwili, a ta oferta była ode mnie z 80km, więc nie tak daleko.
bartekmal napisał(a):Nie mogę nigdzie namierzyć 450h, a co dopiero 430, żeby się do tego przymierzyć. Wszystko daleko.
bartekmal napisał(a):1. Amortyzatory podobno tylko w ASO i ceny są astronomiczne, można wymienić na gwintowane tylko stracę wtedy adaptacyjne zawieszenie?
bartekmal napisał(a):2. Na co zwrócić uwagę przy oględzinach? (skrzynia, bateria)
bartekmal napisał(a):Większego wyboru już nie ma w tym budżecie?
co prawda nie ten model ale jakiś czas temu robiłem w rx i cena była astronomiczna. Tu jest właśnie wielki minus lexusa w Europie, brak części od ręki i większość w kosmicznych cenach.szybki napisał(a):Nie wiem czy teraz są astronomiczne ale są to amory regulowane a ich cena jest zwykła jak na taką opcję
Kao napisał(a):prawda nie ten model ale jakiś czas temu robiłem w rx i cena była astronomiczna
Kao napisał(a):Tu jest właśnie wielki minus lexusa w Europie, brak części od ręki i większość w kosmicznych cenach.