Wakacje

17 Lis 2014, 11:46

Jak planujecie wakacje, to korzystanie z serwisów rezerwacyjnych (np. Bookapart) czy raczej szukacie noclegów na własną rękę?
Ja jestem wygodna i wolę skorzystać z wyszukiwarki :P
A wy?
MiszaM
Nowicjusz

Auto: Opel Tigra

17 Lis 2014, 13:42

Ja najczęściej jeżdżę na zorganizowane wczasy. Na ogół szukam czegoś w tej wyszukiwarce: qtravel, zawsze jest tam wiele fajnych ofert. W tym roku na przykład byłam w Chorwacji, bo zachciało mi się wypoczynku na plaży. Całymi dniami więc wylegiwałam się w słońcu, trochę pływałam, no i czasem pojechałam na jakąś wycieczkę po okolicy. Wiecie, jaka tam jest cieplutka woda? Nasz Bałtyk to może się schować, aż mnie ciary przechodzą od tego porównania. Chętnie wróciłabym tam za rok, bo było super i naprawdę wypoczęłam.
Popatrzcie na te plażę:
Zdjęcie
Jagusia
Nowicjusz

Auto: Audi 80

18 Cze 2015, 17:30

A ja jeżdżę sobie z rodzinką nad polskie morze i nie potrzeba nam zagranicznych wczasów, Dębki w zupełności wystarczą, dzieciaki świetnie się bawią, nawet jak pogoda pozostawia wiele do życzenia.
Andrzej36
Nowicjusz

Auto: Ford
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Volkswagen Amarok 4MOTION
    Amarok jest najmłodszym modelem marki Volkswagen Samochody Użytkowe. Jego produkcja rozpoczęła się w 2010 roku w Argentynie, od maja 2012 roku samochód powstaje także w fabryce Volkswagena w Hanowerze. Dla Amaroka ...