Wakacyjne imprezy motoryzacyjne

08 Maj 2009, 23:22

W ubiegłe wakacje było Allegro Power.

W tym roku dość duże prawdopodobieństwo jest wystartowania imprez sponsorowanych przez Castrol Edge i BP.

Nie wiem jak wy, ale byłoby super gdyby to wypaliło. Narazie na stronie Extreme Cars nie ma większych informacji na ten temat. Zapowiadają gorące lato.
Ostatnio edytowany przez jacus19, 10 Maj 2009, 20:00, edytowano w sumie 1 raz
jacus19
Początkujący

Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 01 01 2001

15 Maj 2009, 14:04

jacus19 napisał(a):W ubiegłe wakacje było Allegro Power.

W tym roku dość duże prawdopodobieństwo jest wystartowania imprez sponsorowanych przez Castrol Edge i BP.

Nie wiem jak wy, ale byłoby super gdyby to wypaliło. Narazie na stronie Extreme Cars nie ma większych informacji na ten temat. Zapowiadają gorące lato.

Z tego co słyszałem to wypali
bolkoo
Nowicjusz

Miejscowość: wawa

22 Maj 2009, 13:08

bolkoo napisał(a):
jacus19 napisał(a):W ubiegłe wakacje było Allegro Power.

Z tego co słyszałem to wypali

a no to dobrze wiedzieć. teraz tylko czekać na jakiś termnarz imprez castrola i rezerwować czas. :D
jacus19
Początkujący

Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 01 01 2001
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...