Walentynki :)

26 Sie 2013, 18:08

Ja swoją kobietę w ostatnie walentynki też zabrałem do BEST WESTERN Hotel Portos. To był taki romantyczny weekend. Wykupiłem specjalny pakiet,mieliśmy świecie i szampana. Ona była zachwycona a ja cieszyłem sie że mogłem zrobić jej przyjemność.
czaderr
Nowicjusz

Auto: Opel
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback

03 Wrz 2013, 12:22

Jak dla mnie to nawet fajny pomysł na jakąś rocznice a nie tylko na walentynki.Dziewczyny lubią takie zagrywki.Wiecie,wyjazd fajny hotel, miła atmosfera. Ja tak muszę w tym roku spróbować.
Krzysiek2
Nowicjusz

Auto: Opel

05 Wrz 2013, 09:31

Pomysl jak najabrdziej na plus :D chyba skorzystam z idei :D
grzegorzko
Nowicjusz

Prawo jazdy: 14 06 2007
Auto: Ford Focus C-Max

05 Gru 2013, 10:23

aż dziwne, że nikt nie wspomniał jeszcze o żadnej biżuterii, czyżby był to według Was zbyt często stosowany pomysł? ;)
kiwibanan
Nowicjusz

Auto: Nie mam

11 Gru 2013, 15:11

Popieram dobry pomysł na Walentynki to zabrać dziewczynę do hotelu. ale nie byle jakiego i tylko po żeby spać;p. Jest taki pod Wawką REST HOTEL idziesz z dziewczyną, dziewczyna sobie korzysta z centrum fitness, idziecie do sauny, solarium, na siłownie, na kręgle, później coś zjeść i masz dużo lepsze Walentynki;p. nocka 150zł i w cenie są wszystkie rzeczy z centrum rozrywki
Maniak1
Początkujący

Prawo jazdy: 01 01 2007
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Skoda
Silnik: 1,9 sdi
Paliwo: Diesel

09 Sty 2014, 16:26

Może jestem dziwna, ale nie przemawia do mnie w ogóle idea walentynek... Ale te Wasze pomysły są super, muszę przyznać ;)
wouclael
Nowicjusz

Auto: Fiesta mk6

03 Lut 2014, 15:20

Można na przykład stworzyć kalendarz. Korzystając z drukarni online można stworzyć naprawdę prawdziwe dzieło sztuki:)które przez cały rok będzie przypominało wasze piękne chwile:)
rise
Początkujący

Auto: Toyota Yaris