Walentynki :)

28 Sty 2008, 17:44

Wiem, że temat był, ale ten jest jako taki bardziej pamiętnik. Czy kupujecie coś swoim Pięknym ukochanym na dzień, który zwie się walentynkami?? Kupowaliście coś wcześniej?? Ja myslę nad kwiatuszkiem, bielizną (też muszę coś z tego mieć :D ) i pójściem do kina. Wy?? Spotkałem się też z ludźmi, którzy nie obchodzą "tego święta". Co o tym myślicie??
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

28 Sty 2008, 23:29

W najmniej odpowiednim momencie wyciągam ją z domu (udaje, że dzisiaj normalny dzień a nie jakieś walentynki, niech się pomęczy :P ) .. do kina, no kolacje, spacer po mieście/parku i do domku a w domu czeka kwiatek czy jakieś czekoladki.. to mój szatański plan na tegoroczne walentynki hehe :lol:
" Śmierć zawsze wsiada z nami do samochodu, i czeka.."
Hell_Soul
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Chełmno / Kraków

29 Sty 2008, 22:48

Moim zdaniem, że najlepszym prezentem jest duży pluszowy miś :D

Pozdro :wink:
Per aspera ad astra
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

30 Sty 2008, 01:22

Miałem taki zamiar. Co roku kupuję większego :) ostatnio miał 70cm. Teraz nie widzialem jeszcze większego ;/ a poza tym trzeba się przerzucić na coś innego, bo strasznie drogię są te pluszaki ;/
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

30 Sty 2008, 18:51

Hell_Soul napisał(a):W najmniej odpowiednim momencie wyciągam ją z domu (udaje, że dzisiaj normalny dzień a nie jakieś walentynki, niech się pomęczy :P ) .. do kina, no kolacje, spacer po mieście/parku i do domku a w domu czeka kwiatek czy jakieś czekoladki.. to mój szatański plan na tegoroczne walentynki hehe :lol:

Zaiste, szatański plan :mrgreen: Czy dostanę przyzwolenie na skopiowanie tego planu jakieś 2000 kilometrów od Krakowa?? :mrgreen: Tak tylko pytam, żeby się upewnić, czy nie ma na niego jakichś praw autorskich :mrgreen:
DFireCrow

31 Sty 2008, 13:08

ja dla swojej lejdi kupilem taki coś

http://www.2future.pl/Produkt/195/gorace_pluszaki
Yarpen
Nowicjusz

31 Sty 2008, 15:33

No to może się dziewczyna wypowie? :mrgreen:
Mi by się bardzo podobało, gdyby mój chłopak/partner/mąż wymyślił coś, czego nie robimy na codzień - kolacja/pizza w restauracji, wypad do kina na romantyczny film - coś, co będzie długo i mile wspominać, bo mile spędzone chwile nie zastąpi żaden drogi prezent.
Kasik
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 99
Miejscowość: Opolskie

31 Sty 2008, 20:26

Ja mojej kobiecie zafunduje weekend w SPA żeby odpoczęła od życia codziennego a na kolacje nie będzie czasu, może kwiaty. W sumie to trzeba jej jakoś podziękować za to że wytrzymuje z takim facetem NIE?? :wink:
Łukasz789
Aktywny

Miejscowość: Kraków

31 Sty 2008, 20:40

Jak najbardziej :) wiele dziewczynn mogloby się tu wypowiadać tylko widać jakoś brak chęci. Można iść do kina :) a wieczorkiem w domku jakiś masażyk, albo coś takiego :D
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

31 Sty 2008, 21:25

Z tym SPA, to też rewelacyjny pomysł - bynajmniej mi się podoba.
Kasik
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 99
Miejscowość: Opolskie

01 Lut 2008, 00:06

Łukasz789 napisał(a):Ja mojej kobiecie zafunduje weekend w SPA żeby odpoczęła od życia codziennego a na kolacje nie będzie czasu, może kwiaty. W sumie to trzeba jej jakoś podziękować za to że wytrzymuje z takim facetem NIE?? :wink:

I puścisz tak swoją ukochaną na cały łikend :) ??
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

01 Lut 2008, 16:40

Wiesz to w sumie jedyne dni kiedy sie widujemy ale zasłużyła na to. w pracy jestem po 12 godzin a czasem nie ma mnie przez 6 dni w domu bo jadę gdzieś do pracy.
Łukasz789
Aktywny

01 Lut 2008, 23:09

Nie no jasne. Wiem, że kobietom jakby nie patrzeć należy się, bo jeśli je kochamy, to chcemy dla nich jak najlepiej (przynajmniej ja tak chcę). Ale Ty tez sobie ten weekend wykup hehe :) tak żebyście byli razem. A tak z ciekawości. Ile taka przyjemność $$$ ??
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

02 Lut 2008, 12:28

Wiesz do końca jeszcze nie zdecydowałem co wybiorę ale koło mnie jest hotel ze SPA ,ale nie wiem czy to nie głupio tak koło domu. Koszty dam ci namiary i może jakaś kobitka mi doradzi, nie wiem czy wyrwę się z pracy w sobotę i tu jest problem. Wariant pierwszy sama jedzie i wybiera sobie jakiś z wariantów SPA , wariant drugi jedziemy razem i http://www.farmonahotel.com/235 wybieramy coś ale raczej Perfect Escape
Ceny samych zabiegów: http://www.farmonahotel.com/201 . Marzy mi sie by zabrać ja do gołebiewskiego i to tez wchodzi w gę , bo najprawdopodobniej tam będę musiał jechać w piątek lub sobotę ( a jak nie to coś wymyśle by tam pojechać).Tanie to to nie jest ( myślałem że w 1000zl zamknę się od osoby , ale raczej nie ma takiej opcji ), ale trudno na dłużej niż na weekend nie wyjadę z zoną i dziećmi raczej do 2012 roku.ale później mam nadzieje że sobie to odbijemy , już myślę że zabiorę ich na 2-3 tygodnie na Dominikane a potem może Egipt.
Łukasz789
Aktywny

02 Lut 2008, 12:43

Zaiste, szatański plan :mrgreen: Czy dostanę przyzwolenie na skopiowanie tego planu jakieś 2000 kilometrów od Krakowa?? :mrgreen: Tak tylko pytam, żeby się upewnić, czy nie ma na niego jakichś praw autorskich :mrgreen:

No oczywiście, że możesz.. Ja znając siebie to pewnie i tak coś innego wymyśle ale na razie zostaje przy tym, może i mało oryginalnym planie, ale zawsze planie :lol:
" Śmierć zawsze wsiada z nami do samochodu, i czeka.."
Hell_Soul
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Chełmno / Kraków