Hmmm, szczerze - walentynkowy gadżet...do niczego moim zdaniem. To już lepiej kupić swojej drugiej połówce jakąs podusię w kształcie serca. Przynajmniej będzie miała na czym spać ( ta druga połówka oczywiście ).
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Ja również uważam,że lepiej jest kupić coś bardziej praktycznego Sama podarowałabym na przykład jakąś fajną koszulkę. Będzie to o wiele lepszy pomysł na prezent. Bardzo podoba mi się na przykład koszulka widoczna na zdjęciu poniżej:
Sam dalem poduszke z nadrukiem (nasze zdjecie+tekst). takze taki fajny i praktyczny:D Cos z bardziej tez walentykowych Klotka z inicjalami zapieta na moscie milosci:D Popularne to stalo sie ostatnio i powiem wam ze partnerka na pewno bd zadowolona:)
To te trzy litery, które zawróciły w głowie nie jednemu, BMW
W ostatnie bylo naprawde super. Polecam kazdemu. Sesja we dwoje:) wspomnienia na dlugo partenrka bardzo zadowolona i zaskoczona:) Warto. Mozna spokojnie znajles w przedzile 100-200 zl a przezycie bardzo ciekawe i fajnie sie wraca do takich chwil:)
To te trzy litery, które zawróciły w głowie nie jednemu, BMW
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Skoda Yeti 1.4 TSI z 7-stopniową skrzynią biegów DSG SKODA wprowadza dla modelu Yeti z silnikiem 1.4 TSI 7-stopniową skrzynię biegów DSG. Mając na uwadze rosnącą popularność modelu Yeti z silnikiem 1.4 TSI (122 KM), SKODA poszerzyła ofertę umożliwiając zamówienie ...
ja z narzeczonym byłam na romantycznym wypadzie w stolicy. Zorganizował nocleg w Atosie, romantyczną kolacje, było kino, rozmowy do rana i bardzo miło to wspominam. Oby więcej takich wyjazdów
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.