Warszawa-Piaseczno - fachowiec od BRC

07 Maj 2020, 20:57

Hej, jak w temacie, auto przestało pracować poprawnie na LPG firmy BRC (lekko podszarpuje, migają wszystkie diody od poziomu gazu, słabo przyśpiesza) więc szukam zakładu który mi to ogarnie :)
Tylko nie zależy mi na warsztacie który tylko naprawi usterkę, "wyreguluje" gaz na postoju i powie że powinno być OK - wolę wydać raz więcej i mieć spokój.

Doradzi ktoś zaufany i rzetelny zakład ?
error106
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

10 Maj 2020, 08:04

Podbijamy, aż tak ciężko o kogoś dobrego ? :(
error106
Początkujący

10 Maj 2020, 13:07

No niestety - dzisiaj jest dość ciężko w niektórych regionach o dobrego mechanika...
Ja myślę, że jak poszukasz warsztatu, gdzie zakładają instalacje LPG, to ci powinni to zrobić. Nie ma jako tako warsztatu, który zajmuje się tylko i wyłącznie instalacjami BRC. Warsztaty na ogół zajmują się zakładaniem i serwisowaniem kilku marek LPG.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

10 Maj 2020, 19:06

Byłem już w paru, i za każdym razem: jasne, zaraz pana przyjmiemy i ogarniemy w 15min......
error106
Początkujący

02 Cze 2020, 21:36

Podbijam
error106
Początkujący

03 Cze 2020, 10:04

Ale coś próbowali robić czy nic? Podłączali się z interfejsem do instalacji?
Spróbuj znaleźć warsztat który jest autoryzowanym serwisem BRC.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Siedmiomiejscowy Lexus RX
    Jak podaje japoński magazyn Mag-X, premiera wydłużonej wersji bestsellerowego crossovera Lexus RX z kabiną o trzech rzędach siedzeń ma nastąpić już na jesiennym Tokyo Motor Show, a do sprzedaży ruszy w styczniu 2018. Według ...