Witam. Nie wiedziałem za bardzo gdzie taki temat dać, więc przepraszam za swój ewentualny błąd.
Mam prośbę do kierowców z Warszawy. Pilnie poszukuje salonu samochodowego byle której popularnej marki, który przyjął by wycieczkę szkolną dzieci z autyzmem. Staraliśmy się na własną rękę coś takiego załatwić. Osobiście, telefonicznie i mailowo kontaktowaliśmy się z salonami takich marek jak Renault, Opel, Toyota, czy Volkswagen na Pradze i parę jeszcze innych i nic. Zwykle to wygląda tak, że obiecanki cacanki i że zapytają się kogoś tam ważniejszego od nich. Cisza. Czyli po prostu zwykłe spławianie.
Nie wiem, może boją się po prostu. Może obawiają się że widok troszkę inaczej zachowujących się dzieci odstraszy im klientów albo że coś zniszczymy.
Chodzi nam o to, by pokazać naszym podopiecznym jak wygląda takie miejsce, pokazać samochody, zajrzeć do nich jak się da. Żeby jakiś pracownik może opowiedział nam jak się tu pracuje, oprowadził. Zdjęcia porobić też na pamiątkę, którymi pochwalić się mogliby również właściciele salonów bo fajnie jest pomagać. Nic wielkiego ogółem. Dzieci są pod stałą opieką i same też się pilnują, w końcu po coś chodzą do naszej szkoły
![Uśmiechnięty :)]()
.
Ale może szanowni użytkownicy tego forum, macie jakiś pomysł? Może ktoś zna jakiś salon, gdzie pracują przyjaźni ludzie i z chęcią by nas zaprosili? Gdzie warto spróbować? W ostateczności może jakiś autokomis, co może być nawet ciekawsze, bo jest tam sporo aut różnych marek.
Myślałem też po prostu czy by na bezczela nie wparować z wycieczką ot tak do jakiegoś salonu i jak potencjalni klienci nie rozejrzeć się ;d. Boję się tylko że ktoś nieuprzejmy mógłby chcieć nas wyrzucić czy coś, a wolę oszczędzić dzieciom upokorzenia.