Warszawa - tani i przyjemny warsztat i sklep z tłumikami

10 Cze 2010, 15:49

Witajcie.

Wracając kiedyś z giełdy samochodowej w Warszawie na Żeraniu odkryłem niewielki, ale całkiem w porządku warsztat. Miałem wtedy jeszcze problem z poprzednim samochodem, Toyota Corolla, prawie pełnoletnia, więc rdza ją powoli żarła i strasznie mi pierdział tłumik. Panowie z dobrym poczuciem humoru naprawili mi to od ręki i do końca żywotności było wszystko okej. Przyjeżdżałem również ze znajomymi i zawsze było robione to dobrze, ale też tanio. Jakby ktoś chciał, to fakturę też oczywiście dostanie.

Adres z tego co pamiętam to ul. Modlińska 247, oczywiście Warszawa(jadąc z Legionowa w stronę centrum). Mają również sklep z częściami, a jak czegoś nie mają, to mogą na następny dzień sprowadzić i zamontować. Telefon - 22 614-03-60
Passat2002
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

20 Lis 2015, 13:56

Polecono mi serwis [reklama], bo podobno specjalizuje się we francuskich markach. Pojechałem, szybka i kompleksowa diagnostyka, zalecono wymianę łożyska w skrzyni biegów, poinformowano o cenie, potem w terminie dokonano wymiany (mimo że potwierdziłem w ostatniej chwili). Spoko jak dla mnie.
Ostatnio edytowany przez MotoAlbercik, 25 Lis 2015, 10:02, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Reklama
markson77
Nowicjusz

Prawo jazdy: 04 03 2008
Auto: leon

23 Gru 2015, 16:38

Ostanio korzystałem z serwisu samochodowego Bosch, poleconego mi jako specjalizującego się w Peugeotach m.in. Kompetentna obsługa, diagnostyka dośc sprawnie poszła, trzeba było wymienić to i owo. Nie mogę się skarżyć, sympatycznie raczej.
miki789
Nowicjusz

Prawo jazdy: 17 10 1990
Auto: audi
Silnik: 2.0

01 Lut 2016, 20:06

jak dla mnie to jedne z najlepszych serwisów w Warszawie to sieć serwisów BOSCH z resztą sami sprawdźcie i się przekonacie
adam12345
Obserwowany

Prawo jazdy: 28 10 1987
Auto: audi

13 Paź 2017, 09:16

Moim serwisem jest już dość długo Wacar i raczej sobie ich chwalę, zwłaszcza w kwestii cen mogą spokojnie z innymi warsztatami w stolicy rywalizować, nie przepłaca się tutaj, przekładowe ceny za usługi są na ich stronie.
karollinetty
Nowicjusz

Prawo jazdy: 17 01 1989
Przebieg/rok: 23tys. km
Auto: Audi A4 B7
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Jak nowe paliwo E10 działa na olej silnikowy?
    Czy dodatek nowego paliwa E10 może wpłynąć na kondycję oleju silnikowego? Jakie kroki należy podjąć, aby zapewnić właściwe smarowanie silnika w obliczu wprowadzenia benzyny z większą ilością biokomponentów? Odpowiedzi ...