dzień dobry chciałbym polecić ten warsztat. Mają niskie ceny usług oraz produktów na stronie internetowej autoopony.eu. Oponki zostały dostarczone do sklepu z dnia na dzień. Mają też możliwość montażu opon. Podobno niedługo będzie można wygrać nagrody rzeczowe i usługi w konkursie pozdrawiam
Jako ś od roku głównie korzystam z serwisu (nazwę warsztatu podam na PW), mają dokładne podejście, zawsze wolą sprawdzić dwa razy zawczasu niż coś zrobić źle. Także bez fuszerki, solidnie, sumiennie, dla mnie idealnie
Dobrą robotę robią w serwisie (nazwę warsztatu podam na PW), polecam miejscówkę na przeglądy okresowe i też takie przed zakupem używanego auta, można sobie zaoszczędzić nerwówki i niepotrzebnie wydanych pieniędzy. Ja dzięki nim z jednego auta zrezygnowałem a już byłem mocno nakręcony żeby jednak kupić bo z wierzchu wyglądał super, ale niestety w środku był lekki dramat.
Technologie przyszłości w pojazdach koncepcyjnych Toyoty Na Salonie Samochodowym w Genewie Toyota zaprezentuje swój najnowszy samochód koncepcyjny i-TRIL Concept. Pojazd posłuży do zademonstrowania ostatnich osiągnięć technologicznych marki, które jej zdaniem ...
Pomoc drogowa Inspect Car Robert Krzyżek Firma Pomoc drogowa Inspect Car Robert Krzyżek swoją działalność prowadzi nieprzerwanie od 2019r. Naszą pasją jest pomoc drogowa i związane z nią usługi holownicze w Krakowie, oraz na autostradzie A4 Kraków. Firma posiada licencję wspóln ...
AUTO-TŁUMIKI Andrzej Matysiak Tłumikarz - Andrzej Matysiak. Mam wiele lat doświadczenia w branży motoryzacyjnej - ponad 20 lat pracy w jednym z serwisów. W 2013r. otworzyłem warsztat AUTO-TŁUMIKI. Zależy mi na zadowoleniu Klientów z wykonywanych usług i dobrej opinii o w ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.