Witam, niedawno przeprowadziłem się do Olsztyna. Niestety moja Laguna psuje się również w mieście wojewódzkim Poradźcie gdzie najlepiej naprawiają samochody?
w Olsztynie mogę polecić Ci mechanika - Mazurek.. warto wcześniej do nich dzwonić bo mają dużo roboty zawsze ale przyjmują samochód raczej zawsze w tym samym dniu
Najszybsza taksówka w Pradze - Skoda Fabia R5 Zespół ŠKODA Motorsport uczcił najbardziej udany sezon w swojej historii w spektakularnym stylu. Tuż przed Świętami Bożego Narodzienia fabryczny kierowca ŠKODY Jan Kopecký, sprezentował przypadkowym ...
Volkswagen cross up! Volkswagen poszerza gamę modeli w wersji Cross: latem rodzinę tych lifestylowych aut wzbogaci cross up!, dołączając do obecnych już na rynku Cross Polo, Cross Golfa oraz Cross Tourana. Fanom Volkswagena Cross kojarzy się ...
Kalendarz Motoryzacyjny Kalendarz Motoryzacyjny pozwala zebrać w jednym miejscu informacje dotyczące imprez motoryzacyjnych. Znajdziesz w nim ciekawe opisy i galerie z pokazów motoryzacyjnych odbywających się w kraju i zagranicą. Dodaj imprezę i poinformuj o niej inn ...
Pomoc drogowa Inspect Car Robert Krzyżek Firma Pomoc drogowa Inspect Car Robert Krzyżek swoją działalność prowadzi nieprzerwanie od 2019r. Naszą pasją jest pomoc drogowa i związane z nią usługi holownicze w Krakowie, oraz na autostradzie A4 Kraków. Firma posiada licencję wspóln ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.