Mam okazje kupić forda (2005 rocznik) focusa mk2 z silnikiem ti-vtc 115 konnym z tym że samochód jest w gazie od 4 lat, podobno nic sie niedzieje maszyna została sprowadzona z niemiec w 2010 roku instalacja firmy Landi Renzo samochód kosztować mnie będzie 12 500 zł. Warto czy nie warto ?
Nie bałbym się dobrej instalacji w aucie. Jeżeli wszystko jest sprawne, to warto. Pytanie ile na tej instalacji przejechał, bo być może zaraz trzeba będzie w niej wymienić parownik i wtryski, co pociągnie za sobą koszty. Odejdą jednak koszty samodzielnej instalacji.
Najlepiej zrobisz umawiając się na oględziny u gazownika,który powie Ci czego się spodziewać,ewentualnie wyreguluje jeżeli zdecydowałeś się już na kupno. Moim zdaniem warto bo gaz ,masz tutaj z wyższej półki.
A ja byłbym ostrożny akurat z tę gamą silnikową Forda w kontekście lpg. Może być to źródłem problemów z głowicą. Przykładów na tę przypadłość jest naprawdę dużo. Instalka dobrej marki ok ale margines na awarię też trzeba sobie w tym przypadku przekalkulować.
Ford wyliczając parę silników wytrzymuje 5 lat na gazie i robi się słabawo... Zaczynają się awarie, zużycie oleju, w końcu silnik padnie. Ja bym tego Focusa nie kupił, zresztą ten silnik sam w sobie jest droższy w serwisie ale nie jest zły
Co możemy zrobić dla naszego auta żeby wyglądało lepiej? Jak sprawić żeby nasze ukochane auto wyglądało jeszcze lepiej. Co możemy zmienić, zmodyfikować, jakie są sposoby na takie zmiany? O czym należy pamiętać przy wprowadzanych zmianach? Jak można uatrakcyjnić samochódOto ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.