Tak, jeżdzę fiatem uno. (II). Czy warto go czymś uatrakcyjnić? miałem dużo pomysłów (jak na przykład założenie filtra stożkowego >.>) choć mam na myśli bardziej kwestie wizualne, np. mam sklejoną tą skórkę od skrzyni biegów , mogę ją teoretycznie zmienić na drewnianą. Ale i tak - warto cokolwiek zmieniać? Nie ma sensu naprawiać czegoś co działa xd
stan blachy jest ok (w jednym miejscu tylko szpachla), poza tym sam nie wiem czy warto wkładać jakieś inne kołpaki czy zostawić oryginalne, bardziej wolę żeby wyglądał elegancko - biznes, prestiż itp. (stąd pomysł o tym aby skrzynię zrobić drewnianą).
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Auto Nostalgia VIII - motoryzacyjna podróż w czasie To już 8. edycja targów pojazdów zabytkowych Auto Nostalgia która stała się historią. W miniony weekend na warszawskim stadionie PGE Narodowy zgromadzono kilkaset samochodów z różnych epok, ...
można tylko po co? ludzie to lubią wyrzucać kasę w błoto. Nie lepiej wydać to na paliwo czy coś co jest użyteczne. Po części rozumiem bo sam byłem młody ale teraz jak sobie przypomnę te czasy to mówię sobie ''jaki ja byłem głupi''
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
W sumie racja, ale sam po sobie znam, że jak sie już ma kawałek czasu jedno autko to się robi monotonne i szukać sie jakis zmian, które będą cieszyć oko.
Faktycznie chwilę popatrzyłem i myślę , że nie ma sensu zmieniać na siłę . Meszek jest ok , galka to jesldnqk lepiej skórzana (tylko ta jest klejona ).
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.