Wasza prędkośc w warunkach zimowych

22 Gru 2010, 19:05

no tak ale nie rozumiem czegos
troche śniegu posypie to juz autobahny w niemczech stoją i są zablokowane i ludzie w ogromnych korkach stoją w polsce nie spotkalem sie jeszcze zeby krajówka byla zasypana jakos tragicznie
przewaznie wszystkie krajówki sa idealnie odgarnięte i jedzie sie jak latem i to w polsce a co dopiero na autostradzie w niemczech i niech mi nikt nie mówi ze autostrady w niemczech są biale i max prędkośc to 140 jak tyle to sie jedzie drogą krajową w polsce i to zimą jak jest mokra/sucha i nie zalega na niej śnieg
piotrauto
Stały forumowicz

0

23 Gru 2010, 23:40

piotrauto napisał(a):RNI, tylko 145km/h? tyle to sie osiąga na polskich krajówkach a co dopiero na autobanie

Czlowieku Ty chyba sam nie wiesz co piszesz. Jadac do PL we francji na A1 zeby przejechac 1km trzeba bylo czekac 2godz, chyba ze wracac sie 80km i jechac na A4.

Czlowieku jak jedziesz w korku to jedziesz tyle samo co auta przed toba chyba ze jeszcze wolniej.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze juz tez musze.
RNI
Aktywny

Zdjęcia: 3
Miejscowość: RNI
0

24 Gru 2010, 10:57

a jesli w korku nie jedziesz
przeciez całą podróż nie jedziesz w korku
piotrauto
Stały forumowicz

0

25 Gru 2010, 02:57

Czlowieku ty chyba nie wiesz co to korek. Dzis jechalem na pasterke z predkoscia 20km/h a bylo na plusie 2 tylko ze byla lodowica na jezdni.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze juz tez musze.
RNI
Aktywny

Zdjęcia: 3
Miejscowość: RNI
0

25 Gru 2010, 11:39

piotrauto napisał(a):a co dopiero na autostradzie w niemczech i niech mi nikt nie mówi ze autostrady w niemczech są biale i max prędkośc to 140

Może nie są białe, ale jeśli cały czas pada śnieg to jest to praktycznie nie do zrobienia by cały czas droga była czarna. Po za tym ostatnio właśnie kilku się wyłożyło tyle, że we Francji. A dlaczego? No bo droga niby czarna, a tu błąd bo na drodze lód. Autostrady pozamykali dla ciężarówek bo oblodzone, więc nie wszystko jest tak pięknie jak się wydaje.
BMW E60 530dA
Daro20VT
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: BMW E60 530dA
Silnik: 3.0d
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005
0

25 Gru 2010, 13:39

a w polsce wystarczy wyjechac na bylejaką krajówkę czy wojewódzką i jest cala czarna i mokra a na niemieckich autobahnach podobno tyle sniegu ze wszyscy stoją przeciez to nie afryka
piotrauto
Stały forumowicz

0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Koncepcyjne crossovery Toyoty od R-SC do C-HR
    Crossover Toyoty oparty na C-HR Concept to najnowszy produkt japońskiego koncernu. Auto trafi na rynek w połowie tego roku, jednak jego historia sięga 15 lat wstecz, kiedy zadebiutował koncept R-SC. Wciąż nie wiemy, jak będzie ...