A teraz tak może bardziej imprezowo jak spędziliście swoje 18 urodziny?? Mi moja ukochana kobieta zrobiła niespodziankę, załatwiła wszystko i wszystkich, wywiozła mnie nad jeziorko i tam wszyscy ze wszystkimi ważnymi rzeczami czekali na nas było suuuper
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH
Ojejku, już prawie nie pamiętam, jak to było.
Więc... ja miałam tradycyjną imprezkę, ale bardzo udaną, tymbardziej, że w tamtych czasach tworzyliśmy ze moimi znajomymi naprwwdę zgraną paczkę.
Najfajnieszym prezentem było 18 opakowań prezerwatyw.
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Ograniczenia prędkości o których trzeba pamiętać podczas podróży Poruszanie się samochodem wymaga znajomości obowiązujących prędkości, zależnych od rodzajów dróg. Sieć drogowych połączeń w Polsce jest zróżnicowana i często podczas jednej podróży, mamy okazję ...
ja w swoją 18 żadnej imprezy nie robiłem itd;)Dużo nauki na drugi dzień miałem,więc tylko co z rodziną chwile posiedziałem.
A dla Kolegi wszystkiego naj;)
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.