Ważne! Proszę o szybką odpowiedź. Honda civic

05 Lip 2009, 23:13

tak, czy siak trzeba będzie pojechać z nią do mechanika sprawdzić
Wojas
Nowicjusz

Miejscowość: Oława

05 Lip 2009, 23:14

to oczywiste bo najgorzej to natrafić na egzemplarz powypadkowy w którym po niedługim czasie drzwi odpadną bo je rdza przeżre
szybki200
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z daleka

06 Lip 2009, 11:52

Wojas napisał(a):Dlatego podejrzewam, że auto jest kupione w Polsce a facet mówi, że sprowadzone z niemiec.
Szkoda, że nie mogę użyć na nim wykrywacza kłamstw :P

były wersje bez el. szyb i lusterek, nawet ja ma takową z 2000 r. za to ma klimę i skórę

w zależności od klonfiguracji przez kupującego

auto kupiłem w niemczech z pierwszej ręki

także nie znacie się panowie :twisted:

kupujący to mnie nieraz wkur***ją
przyjdzie taki dziad co się nie zna i ogląda 3 godz.
szuka czego by się tu przyczepić bo nie ma się czego czepiać , znajdzie jakąś ryskę lub głupie komentarze, a w końcu powie że nie za tą cenę, że na allegro to dużo tańsze są,
a mi się nóż w kieszeni otwiera,
niewiem co niektórzy by chcieli auto młode i pół darmo

NIEMA
andrewb25

06 Lip 2009, 13:22

Po co syf na forum robisz?
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

06 Lip 2009, 14:32

Faktycznie się nie znam więc dlatego pytam a teraz jest tylu oszustów i sk*** że trzeba dobrze obejrzeć. Już kupiłem skuter w opłakanym stanie a miał być żyleta i wart swojej ceny :P Jeśli auto było by dobre i bym miał to dałbym i 20tys nie targując się

[ Dodano: Pon Lip 06, 2009 22:56 ]
Honda kupiona :grin: Temat uważam za zamknięty.
Dzięki wszystkim za rady, czuję się w tym aucie jak w domu :P
Wojas
Nowicjusz

Miejscowość: Oława

12 Lip 2009, 20:55

:) witam , miałem HONDE CIVIC 1,4 IS tzw liftback od młodosci i moja miala w standarcie el szyb lusterek przod oraz klime centralny 2000 r za ok 14 trafisz na cos sensownego nawet znam kolesia w krakowie co ma identyczna wersje jak moja i wlasnie planuje sprzedaz tez pierwszy wlasciciel 165 tys :) moja jak sprzedawalem miala grubo ponad 300 tys w wiekszosci trasy i poszla za 8600 :(:(:( rok temu dzis troche zaluje bo auto bylo BEZZZZZ AWARYJNE tylko plyny i pierdoly eksploatacyjne wybor nalezy do ciebie niedaleko mnie jest koles co zajmuje sie sciaganiem HOND z niemiec i tez zwozi rozne nazwijmy to wraki robi i sprzedaje wiec polecam konkretnie sprawdzic autko. a nie przypalac sie !!! zycze trafnego wyboru.

Pozdrawiam
ACCORD
Nowicjusz

Miejscowość: okolice krakowa
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Toyota Yaris GRMN - sportowy wydech
    Obecność miejskiego hatchbacka wśród supersamochodów nie jest przypadkowa. Toyota Yaris GRMN nie jest zwykłym autem do jazdy między pracą, centrum handlowym, a osiedlem. Chyba, że po drodze przejeżdżamy przez ...