"Webasto" Eberspaecher - kto w mazowieckim się tym zajmuje?

07 Lis 2011, 20:55

Witajcie,

mam pewien problem z ogrzewaniem postojowym - webasto w samochodzie osobowym (Saab 9-3 SS).
Może ktoś z Was zna osoby/warsztaty z Siedlec/okolic, które zajmują się takimi rzeczami?
Łukasz93
Początkujący

09 Lis 2011, 06:20

Hm... no to może inaczej. Skoro w Siedlcach nie znacie warsztatów tym się zajmujących to może chociaż w Warszawie/okolicach lub innych miejscowościach w województwie mazowieckim możecie coś polecić?
Łukasz93
Początkujący

10 Lis 2011, 20:42

Witam.
http://www.eberspaecher.pl/page.php/1/0/show/26 tu znajdziesz serwis.
Pozdrawiam
vanteam1
Nowicjusz

Miejscowość: brzeg

11 Lis 2011, 02:45

Dzięki za info. Wcześniej byłem na tej stronie ale dokładnie nie sprawdzałem bo liczyłem na to, że ktoś mi poleci (podejrzewałem, że więcej niż jedna osoba nawet...) warsztat z którego usług korzystał i był zadowolany.
Te z listy są wprawdzie "autoryzowane" ale różnie z tym bywa. No nic pewnie trzeba będzie zaryzykować. W Siedlcach wprawdzie z tego co widzę zajmują się tylko ogrzewaniami postojowymi do ciężarówek i autobusów ale w Węgrowie coś jest.
Łukasz93
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak jeździć bezpiecznie samochodem w nocy?
    Jazda samochodem w nocy jest wyzwaniem nawet dla doświadczonych kierowców. Oprócz ograniczonego pola widzenia, kierowca musi poradzić sobie ze zmęczeniem, sennością oraz oślepiającymi światłami innych samochodów ...