Witam. Problem polega na tym że oddałem felgi do odnowienia i niestety wentylki poszły. Są dosyć specyficzne i jest problem z dobraniem byle jakich a wolałbym żeby jednak były oryginalne. Czy ktoś wie co to są za felgi? Przesyłam zdjęcie i ewentualnie mogę spróbować odczytać jakieś numery jeśli będzie trzeba. Istnieje jakaś szansa dostania ich w miarę rozsądnej cenie?
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
QG1 - przedłużony okres obsługi (zmienna długość okresów obsługi) Określenie okresu obsługi jest zależne od intensywności i warunków eksploatacji samochodu. QG1 dokładnie oznacza system przedłużonego czasu między przeglądami. Przegląd (inspekcję) się wykonuje według wskazań wskaźnika ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.