Wesołych i spokojnych Świąt!

18 Gru 2019, 09:37

Z okazji nadchodzących Świąt życzę Wam bezawaryjnej i bezpiecznej jazdy, przyczepności na mokrej i śliskiej nawierzchni, jak najkrótszej drogi hamowania, niskiego spalania, zawsze szerokiej drogi i przyjemności z jazdy! Niech nadchodzący 2020 rok będzie tym lepszym i spełnią się wasze marzenia :)
Wesołych i spokojnych Świąt! Dla tych z benzyną we krwi specjalna modlitwa z Szybkich i Wściekłych :ok:

Wszystkiego dobrego!

PS. Możecie napisać coś od siebie w tym temacie.
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

19 Gru 2019, 10:24

Ja również dołączam się do życzeń. Życzę wszystkim spokoju ducha, opanowania i cierpliwości w korkach, bez brawury i pośpiechu - pojedziesz wolniej też dojedziesz. Warto pamiętać, że szalejąc na drodze dużo czasu nie zaoszczędzimy. Warto przemyśleć, czy dla jednej czy pięciu minut narobić sobie bałaganu w życiu.
Spokojnych świąt i bezpiecznej jazdy.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

20 Gru 2019, 10:32

ja również życzę wszystkiego dobrego.Spokojnych i spędzonych w rodzinnym gronie Świąt! Tyle samo powrotów co wyjazdów. Pamiętajcie, że jak człowiek się spieszy to się diabeł cieszy także nie ma co gnać przed siebie na złamanie karku. Lepiej parę minut później niż kilka lat za wcześnie.
RobertoN
Początkujący

24 Gru 2019, 09:43

Ja również życzę wszystkiego co dobre, czasu spędzonego w gronie rodzinnym, bezpiecznych podróży i wyrozumiałości dla innych kierowców szczególnie w święta kiedy to na drogach mamy więcej "niedzielnych" kierowców.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

24 Gru 2019, 09:58

Ja też życzę ciepłych spokojnych świąt, przyczepności na drodze i więcej rozsądku. Ja już dziś autem nigdzie się nie wybieram bo nie chce mi się łopatować
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

24 Gru 2019, 12:33

Też dołączam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego z okazji świąt Bożego Narodzenia i szerokości tym, którzy mają jeszcze podróż przed sobą.
Kao-musisz tak drażnić ludzi :?: :lol: zazdroszczę :mrgreen:
Ostatnio edytowany przez yeti65, 24 Gru 2019, 12:59, edytowano w sumie 1 raz
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
yeti65
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Pieniężno
Prawo jazdy: 29 11 1984
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Duster , Tucson 2.0D 4x4
Silnik: 1.0 100KM 2.0D 112KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
    BMW Concept serii 1 tii 2007
    Studium stylistyczne skupione wyłącznie na wyścigach motorowych. Samochód zbudowany w oparciu o BMW serii 1 Coupé wpisuje się w tradycję tworzenia kompaktowych, lekkich i sportowych aut coupé produkcji ...

24 Gru 2019, 12:40

yeti65 napisał(a):Kao-musisz tak drażnić ludzi zazdroszczę
chyba odbiło mi się to czkawka bo jednak postanowiłem odkopać auto żeby później było lżej ale nie mogę znaleźć kluczyków, czyżbym nie trafił do kieszeni i leżą w tej kupię śniegu? Ładny prezent pod choinke
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4