Wgniecenie w błotniku swifta - co z nim zrobić

04 Gru 2013, 10:03

Przez długi czas miałam szczęście, ale ostatnio mnie opuściło, gdyż po zejściu na parking zobaczyłem, że ktoś zostawił mi pamiątkę - wgniecenie na błotniku.

Nie wiem co z tym zrobić, do kogo się udać. Czy trzeba kupić cały błotnik? Ma ktoś może namiary na fachowca na Podbeskidziu?
Natalya
Obserwowany

Miejscowość: Bielsko-Biała
Prawo jazdy: 01 03 1990
Auto: Suzuki

04 Gru 2013, 11:29

Wszystko zależy jak wygląda to wgniecenie, takie doradzanie w ciemno to jak wróżenie z fusów.

Jeśli wgniecenie nie jest duże, to można spróbować go wyciągnąć. Sprawdź sobie mwalczak.com.pl, są koło Sfery (starej). Ja u nich robiłem wgniotkę po spotkaniu ze słupkiem i jest ok.

Jeśli to coś większego, to trzeba będzie chyba odwiedzić dobrego lakiernika. Tutaj Ci nie pomogę, bo sam takiego szukam, ale jeszcze nie znalazłem :D
Ander
Początkujący

Prawo jazdy: 05 05 2008
Przebieg/rok: 26tys. km
Auto: Suzuki Swift
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2009
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jeszcze bardziej zwrotne: zawieszenie - Audi RS 6 Avant
    Zarówno przednia, jak i tylna oś nowego Audi RS 6 Avant to konstrukcje pięciowahaczowe, osobno pochłaniające siły wzdłużne i poprzeczne. Połączenia i ramy pomocnicze wykonane są głównie z aluminium. Rozstaw ...
    Mitsubishi Pajero Dakar
    Mitsubishi Pajero 2012 DAKAR otrzymał turbodoładowaną, 200-konną jednostkę napędową o pojemności 3,2 litra, spełniającą normy EURO5 z zamkniętym filtrem cząstek stałych DPF w standardzie. Dzięki zmodernizowanej jednostce ...