Witam, wczoraj na parkingu pod tesco ktoś przejechał mi po drzwiach. Pierwszy raz zdarza mi się sytuacja tego typu naprawy i nie wiem czy bedzie trzeba malować czy jest jakas opcja "wyciągnięcia" tego wgniecenia bo lakier nie został naruszony. Interesuje mnie też mniej wiecej ile będe musiał na to wyłożyć
Jak głód wpływa na prowadzenie samochodu przez kierowcę? Wielu kierowcom zdarza się prowadzić samochód, odczuwając głód, co skutkuje zmęczeniem oraz obniżoną koncentracją. Żeby tego uniknąć, część osób decyduje się na jedzenie w samochodzie, co jest równie ...
Jak dbać o akumulator? - kilka porad Akumulatory w naszych autach najczęściej "padają" zimą. Przyczyn nie zawsze jednak trzeba szukać w niskiej temperaturze zimowych miesięcy. Czasami problemy zaczynają się dużo wcześniej. Akumulator jest zbiornikiem prądu. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.