Wideorejestrator+kamera na postoju

09 Kwi 2018, 12:23

Witam!
Pilnie poszukuje wideorejestratora najlepiej na przód i tył z funkcją czujnik ruchu bądź o dużym kącie widzenia. Najbardziej zależy mi na nagraniach tzw na wandali, kiedy pojazd zostaje na parkingu nocą. Tak, aby wideorejestrator przy wykryciu ruchu zaczął nagrywać i była w miarę dobra jakość w nocy.
Czy ktoś może orientuje się w temacie i jest w stanie coś polecić.
Czytałam dużo na ten temat znalazłam coś za ponad 2tys wiadomo to już za dużo, ale około 600zł też są. Prosiłabym o jakieś konkretne typy jeśli ktoś ma do czynienia z tym.
Co myślicie o takim
- Rejestrator TrueCam A5s
-Rejestrator ORLLO RX-360S ?
kasiek101
Nowicjusz

Prawo jazdy: 12 10 2012
Przebieg/rok: 3tys. km
Auto: GOLF IV
Silnik: 1.6 SR
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1998

29 Kwi 2018, 22:05

Z kamerek samochodowych z opcją przód+tył najlepszą jaką miałem to był Xblitz Dual Core. Naprawdę super jakość nagrań, nawet tych z tylnej kamerki głównie dzięki jakość optyki i porządnemu chipsetowi
KarolSuz
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 17 06 2013
Przebieg/rok: 12tys. km
Auto: Suzuki Swift MK7
Silnik: 1.2 94KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2011
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    AutoSalon - Bass i Tuning Show, Lublin 2012 / relacja
    W dniach od 21 do 22 kwietnia 2012 roku w Centrum Targowm Międzynarodowych Targów Lubelskich odbyła się kolejna edycja Targów Motoryzacyjnych AUTOSALON i Targi Tuningowe - Car Audio BASS&TUNING SHOW. Wiosenne ...