Wideorejestrator na prezent do 300-400zł

24 Lis 2016, 10:11

Zwracam się do Was o pomoc, chcę kupić kamerkę mężowi ale jestem kompletnie zielona w temacie, Co dobrego można kupic do 300-400zł ?
betsss
Obserwowany

Auto: Nie mam

24 Lis 2016, 12:40

Myślę że w podanych widełkach cenowych możesz zastanowić się nad modelami:
- Xblitz GO, cena 360zł
Przy tym urządzeniu mamy szerszy kąt widzenia 170 stopni. Ma ono funkcję monitorowania parkingu. Całkiem nieźle nagrywa w nocy. Tu masz listę tych urządzeń:
[link do oferty wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
- Mio MiVue 508, cena 349zł (widziałem jakieś promocje nawet poniżej 300zł)
Kąt widzenia 140 stopni, tryb parkingowy podobnie do tego wyżej.
[link do oferty wygasł]
- NAVITEL R600, cena 340zł
To również całkiem fajna kamerka z kątem widzenia 170 stopni
[link do oferty wygasł]

Jak chcesz kupić na prezent to dobrze by było jak byś kupiła od razu razem z kartą pamięci żeby po rozpakowaniu można było używać kamerkę. Możesz przed zakupem poszukać filmików na YT nagranych najlepiej w nocy i porównać sobie jakość. Wszystkie z powyższych trzech powinny być bardzo zbliżone jakością do siebie.
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

29 Lis 2016, 19:26

Zobacz sobie jakie są promocje w elektromarketach - ja korzystam z aplikacji - jak coś znajdziesz albo ci podpowiedzą co kupić, możesz szybko sprawdzić czy jest ten model w którymś ze sklepów w promocji. Polecam - nie zamula telefonu a masz wszystko pod ręką i nie trzeba przeglądać pdfów - wygodnie jak w sklepie internetowym.
Ostatnio edytowany przez ArteK, 30 Lis 2016, 11:15, edytowano w sumie 1 raz
Powód: To nie jest odpowiedź na pytanie autora. Reklama została usunięta!
sauerkraut
Nowicjusz

Prawo jazdy: 18 07 1975
Przebieg/rok: 42tys. km
Auto: laguna I
Silnik: v6 3.0 benzyna + lpg
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 1997

17 Gru 2016, 11:00

Sądzę, że problemu raczej teraz nie będzie.. Jeśli jeszcze nie kupiłaś to możesz też zobaczyć jeśli mowa o Xblitz model NAVIIGPS. Sam nie dawno kupiłem i jestem bardzo zadowolony z niego. Rozmiarowo jest nie wielki więc będzie mógł go chować, filmiki nagrywa dobrej jakości. Fajną opcją jest ostrzeżenie o zmęczeniu kierowcy:)
Adrizo
Nowicjusz

Prawo jazdy: 18 11 1984
Przebieg/rok: 31tys. km
Auto: Audi
Silnik: 3.2
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 2004
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

0.9 l/100 km hybrydową Toyotą Yaris
    0.9 l/100 km hybrydową Toyotą Yaris - rozstrzygnięcie konkursu Toyota Motor Poland W sobotę 6 października Toyota Motor Poland zorganizowała finał konkursu "Wygraj nową hybrydową Toyotę Yaris ". Po czterech miesiącach etapów ...
    Z tymi samochodami właściciele nie chcą się rozstawać
    Wygląda na to, że właściciele aut Toyoty to ludzie najbardziej lojalni. Przynajmniej wobec swoich samochodów. Portal iSeeCars.com, badający amerykański rynek samochodowy, opublikował listę 15 aut najczęściej posiadanych ...