Wideorejestrator w lusterku z zestawem głośnomówiącym

10 Sty 2015, 11:20

Witam serdecznie, poszukuję wideorejestratora w lusterku z zestawem głośnomówiącym, wymaganie trochę dużo ale już widziałem takie sprzęty lecz w każdym coś mi nie pasuje.

Kamera samochodowa Media-Tech MT4046 U-DRIVE MIRROR FULL HD - niestety podobno zestaw głośnomówiący można byłoby nazwać cichomówiącym więc odpada

Kamera Full HD MDV-2300 - ocenę ma bardzo dobrą jednakże zastanawiam się czy nie będzie mi przeszkadzać obraz na środku lusterka (w innych jest po lewej stronie) no i nie widziałem żadnych opinii na temat zestawu głośnomówiącego

LC-142 CD - kamera Full HD, DVR, lusterko wsteczne - opinie bardzo dobre jednak niestety wycofany ze sprzedaży :(

Może jest coś czego nie mogę znaleźć a możecie polecić?

Pozdrawiam
michalzielony
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

13 Sty 2015, 13:22

michalzielony napisał(a):poszukuję wideorejestratora w lusterku z zestawem głośnomówiącym, wymaganie trochę dużo ale już widziałem takie sprzęty lecz w każdym coś mi nie pasuje.

To może lepiej skup się na dobrym wideo rejestratorze i wtedy będziesz zadowolony. Jak coś jest do wszystkiego to zazwyczaj jakość poszczególnych modułów nie jest imponująca. Możesz kupić taki w lusterku z dodatkową kamerą na tył.
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999