Nie wiem co tu takiego niezwykłego ale domyślam się że chodzi o tą piękną panią.
Po prostu chciał nią zwrócic uwagę na swoje ogłoszenie i tyle! Zainteresowany czy nie zwróci uwagę choc by na kobietę i tak jak kolega roześle znajomym lub umieści na forum (itd.)
no tak. załącznik do opisu dotyczący fotomodelki jest z tak w temacie to uważam że takie ogłoszenia mogą być dla niektórych zdradliwe, gdyż rzeczywiście większą uwagę zwraca się na modelkę a nie na samochód przez co pewnych rzeczy można nie zauważyć ( małych ale istotnych )
Samochód jest bogiem, prędkość nałogiem, nitro zabawą a tuning podstawą
Lexus LM - czy to będzie flagowa limuzyna czy crossover? Lexus zarejestrował w amerykańskim urzędzie patentowym znaki towarowe LM 350 i LM 300h. Liczby w tych oznaczeniach pozwalają łatwo odgadnąć, że dotyczą one pojazdu w wersji z napędem konwencjonalnym i hybrydowym, natomiast ...
Wyprawa do MOab - relacja zdjęciowa Dawno mnie tu nie bylo...czas nadrobic zaleglosci. Ostatnio mialem zaszczyt wspolorganizowac impreze Autotraper Moab Challenge. Bylem przewodnikiem po szlakach Moab dla grupy z firmy Autotraper z Lodzi. Zabawa byla swietna..na ...
widziałem na allegro kiedys bmw e30 i taki opis " auto ładnie pali gume ale nie było nigdy katowane, do autka dorzucam dres oryginalny adidasa mało używany GRATIS"
i przez takich własnie bezmózgowców biorą sie później opinie o samochodach niestety
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.