[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
kiedyś takowe widziałem na żywo... teraz widzę, ktoś na Youtubie je sfilmował i wrzucił. Jestem cholernie ciekaw co to wogule jest, bo nigdy nie widziałęm takiego cudactwa jak to autko i jestem nim szczerze zauroczony
To nie jest żadne autko - to motocykl Ogar z dorobioną zabudową przypominającą kabinę. Z resztą na samym filmiku pisze : Ogar trójkołowy. Czytać nie umie?
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
zrobić, to tzw custom made po inszemu garażowa zmota inna sprawa że dobrze zrobiona, a ogar też nie raki zwykły bo 3 kołowiec podobne były dla inwalidów tylko z innym "nadwoziem"
garażowa zmota? 0.o nigdy bym nie pomyślał, już nawet myślałem czy to nie jest jakieś sprowadzane skąś, rzadkie badziewie przecież to wygląda jakby takie było...
Dobra, wie ktoś jak to to zrobić? Bo jestem naprawde zakochany w tym autku
Kamery wykrywają kierowców którzy używają telefonu w czasie jazdy Używanie telefonu komórkowego w czasie prowadzenia samochodu może skończyć się wypadkiem drogowym. Wciąż jednak bardzo wielu kierowców podczas jazdy pisze SMS-y lub rozmawia, trzymając telefon w ręce. Odpowiedzią ...
Samochodowe SPA czyli porządna kąpiel dla auta "Kierowcy, bądźcie dla nas dobrzy szczególnie na wiosnę" to byśmy usłyszeli gdyby samochody umiały mówić, z takim apelem zwróciłyby się do swoich właścicieli. I poprosiłyby ich o porządną kąpiel. Zimą ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.