Nietuzinkowe auta, piękne kobiety i ognisty temperament – tak wygląda wyjątkowy rajd, organizowany z myślą o paniach przez panów z Automobilklubu Wielkopolskiego:)
[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
[Aby zobaczyć PDF musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Świetny pomysł Oby więcej takich eventów A wybieracie się może na rajd Polski do mikołajek? Widziałam że bilety można kupić na tiketto.pl Ja chyba z rodzinką pojadę ale jeszcze czekam na info od szefa czy da mi urlop
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Mitsubishi Space Star przejeżdża 1111 km na jednym zbiorniku "Hypermiler", czyli mistrz jazdy o kropelce, to przydomek nadawany kierowcom, którzy potrafią pokonywać spore dystanse zużywając minimalne ilości paliwa. Zaskakujące wyniki kierowcy ci uzyskują stosując metody i techniki ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.