Witam, czy ktoś mógłby rzucić okiem na ogłoszenie?

04 Maj 2017, 23:14

Witam, cena chyba jest dość niska jak za taki samochód, prawda? Ale przymierzam się do Corsy, to będzie mój pierwszy samochód. Jak wygląda z usterkami i ze spalaniem? Z góry dziękuję.

[link do oferty na Olx wygasł]
Bartek2205
Nowicjusz

Prawo jazdy: 03 08 2015
Przebieg/rok: <1tys. km
Auto: Nie mam

05 Maj 2017, 07:12

Lubi mocno rdzewiec podloga (nr VIN jest w podlodze) takze uwazaj na to
Bartek2205 napisał(a):cena chyba jest dość niska jak za taki samochód, prawda?
niska? Cena jest dosc wysoka niedawno moja siostra ktora dopiero co prawko zdala kupila taka corse z 99 roku z gazem za 1300 zl (co prawka do roboty prog) ale to jest normalna cena jak na corse. No chyba ze ta z ogloszenia to stan igla w co nie wierze. Jak masz blisko to jedz zobacz
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

05 Maj 2017, 09:25

Serio? Wydawało mi się, że taka Corsa to co najmniej ze 4500 zł. No ale skoro tak mówisz, to polecę jeszcze jutro, bo sobota ;). Tylko pierw pojadę do mechanika żeby obejrzał.
Bartek2205
Nowicjusz

Prawo jazdy: 03 08 2015
Przebieg/rok: <1tys. km
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Biały osad pod korkiem oleju
    Zauważyłem, że pod korkiem wlewu oleju mam sporo białego osadu i na bagnecie nie widać poziomu oleju wogóle. Czytałem trochę na ten temat ale mi np. płynu chłodniczego nie ubywa, nie robię tylko krótkich odcinków ...