Witam..czy warto seat Toledo II za 16 tys. prosze o rady.

20 Cze 2009, 12:25

Witam wszytskich. kiedyś pytałem czy warto kupić seata Toledo II za 18tys...
otóż sprawa wygląda tak..auto jest z 1999r. 1.9 TDI 110 KM. 167 tys przebiego. Nie ma na niego żadnych książek serwisowych, sprzedawca jest 2 właścicielem w kraju, posiadał go rok. NIby sprzedaje bo kupił sobie nowszy i nie jest w stanie utzrymac dwoch aut. to jest Mąż znajomej z pracy...Teraz chce za niego 16 tysiecy bez negocjacji..prosze o rady? czy to dobra cena. co do stanu to zerwana linka hamulca recznego i twierdzi ze w w zawieszeniu cos lekko stuka...niby koncowki drązkow. Widac po nim ze nie pali sie do sprzedazy.pozdrawiam.
gaz i łoska,opór i w pizd....;)
radex
Nowicjusz

20 Cze 2009, 20:03

Ten SEAT jest oceniony wyżej jak AUDI A4 :wink: Samochody z tych roczników zaczynają sprzedawać się właśnie od tej kwoty ,pytasz czy warto ,musiałbym go zobaczyć.Stuki w zawieszeniu?!Stawiałbym na łączniki stabilizatora gdyż wiem ,że dość szybko się wybijają.Samochód o ponadprzeciętnej niezawodnosci,warto! :!: Zwróć uwagę na: nie no nie ma do czego się przyczepić,silentblocki tylnej belki wytrzymują 200 kkm.Samochodzik po prostu super.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

20 Cze 2009, 20:12

DZIĘKI WIELKIE ZA PORADE. JAK DLA MNIE AUTKO SUPER..JAK COS TO DAM ZNAC CZY TO BYŁ DOBRY WYBÓR:)POZDRAWIAM.
radex
Nowicjusz

07 Sie 2009, 19:35

i kupiłeś tego seata
drakula
Nowicjusz

Miejscowość: małopolska

12 Sie 2009, 18:41

nie kupiłem bo koles chcial sprzedac dopiero za poltora miecha. kupiłem innego i jak narazie smiga:) POZDRAWIAM.
radex
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

XVIII Moto-Piknik NO LIMIT 2012 - Olsztyn / relacja
    17 czerwca na lotnisku Dajtki w Olsztynie odbyła się impreza XVIII Moto-Piknik NO LIMIT 2012. Dla gości którzy jak co roku licznie odwiedzali tegoroczny Piknik przygotowano wiele atrakcji i konkursów można było ...
    BMW Vision EfficientDynamics 2009
    BMW Vision EfficientDynamics łączy w sobie futurystyczny, aerodynamiczny design nadwozia z wysoką wydajnością paliwową i ekologiczną. We wnętrzu konceptu po raz pierwszy zastosowano technikę warstwową. Dzięki wykorzystaniu ...