Wizytówka usera

19 Lut 2007, 01:19

Wiatm. Choć jestem nowy na tym forum to miałbym drobną uwagę. Chodzi mi o informacjie dotyczącą dołączenia każdego użytkownika do forum. Moim zdaniem wystarczyła by sama data.
Druga propozycjia to umieszczenie troszkę niżej pola informacyjnego: Auto: xxxxx.
Pozdrawiam.
Bayerische Motoren Werke E-36
yeahman
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łódź

19 Lut 2007, 10:59

W sprawie daty dołączenia użyszkodnika - myślę, że to dobry pomysł (podanie daty w formacie d MMMM YYYY, zamiast DDDD HH:mm dd MMMM YYYY), a nie wymaga zbyt dużej ingerencji w kod strony.

Natomiast, w temacie dodania opcji Auto:xxxxx - zajrzyj tutaj: nowa-opcja-w-profilu-uzytkownika-vt64.htm
Pozdr
fourup
Nie udzielam porad na PW - tylko forum ogólne!
fourup
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków, Słomniki
Prawo jazdy: 08 01 1999
Auto: Mercedes S124 250D
Silnik: OM602
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1990

19 Lut 2007, 22:01

Witam,
Sprawę daty wezmę pod uwagę przy kolejnej aktualizacji, natomiast jeszcze raz proszę użytkownika "yeahman" o zastosowanie się do regulaminu i usunięcie obrazka z podpisu.
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Z Paryża do Dakaru hybrydowym Priusem
    Kreatywni i żądni przygód. Tak mówili o sobie członkowie japońskiego klubu entuzjastów motoryzacji. W 1979 roku utworzyli rajdowy zespół zwany Team ACP i żeby buńczuczne oświadczenia otrzymały ...
    Jak odróżnić w dieslu pompowtryski od wtryskiwaczy?
    Postaram się wyjaśnić jak w prosty sposób sprawdzić jaki mamy układ zasilania czy są to zwykłe wtryskiwacze czy też pompowtryski. Opiszę tez znane mi zalety i wady takich rozwiązań. Trzeba pamiętać że silniki Silniki ...