Wkład lusterka zewnętrznego

01 Paź 2024, 16:31

Czy ktoś może zaproponować jakieś rozwiązanie, co zrobić jeśli wkład lusterka jest niedostępny do zakupu? Czy jest ktoś kto może wyciąć lub dorobić ten element lusterka?
Amur65
Nowicjusz

• 02 Paź 2024, 20:38

Tak, tam gdzie np robią lustra to powininni Ci dociąc i dorobić. Od jakiego to auta? a po prostu kupić drugie całe kpl. lusterko i przełożyc sobie wkład?
    gruber99
    Nowicjusz
    Awatar użytkownika

Auto: Astra H Caravan
    Silnik: 1.6
    Paliwo: Benzyna
    Typ: Kombi
    Rok produkcji: 2005

03 Paź 2024, 16:57

To jest bardzo stary model lusterka z firmy, która już nie istnieje i nie znalazłem żadnych alternatyw lub zamienników, więc zakładam że pozostaje dorobienie.
    Amur65
    Nowicjusz

03 Paź 2024, 20:01

Poszukaj w okolicy kogoś kto wyrabia lustra i powinni dorobić, jak będzie z ceną to nie wiem, osobiście nie korzystałem, ale wiem, że dorabiają.
    gruber99
    Nowicjusz
    Awatar użytkownika

Auto: Astra H Caravan
    Silnik: 1.6
    Paliwo: Benzyna
    Typ: Kombi
    Rok produkcji: 2005
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
      Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
      Luxury Sedans, Midsized - Audi A6
      Czasopismo "Consumer Reports" ogłosiło Audi A6 najlepszym samochodem w kategorii luksusowych sedanów średniej wielkości - "Luxury Sedans, Midsized". Redakcja magazynu oceniała właściwości jezdne, jakość wnętrza, zużycie ...