Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Wyleciał ale nie przeze mnie.kafe466 napisał(a):Zasadniczo to gdzie jest mój post?
Bo ja sprawdzałem osobiście i wiele osób o tym pisało na forum, tak samo duże spalanie..kafe466 napisał(a):no super na papieże wszystko ładnie, dałem konkretny przykład link gdzie ktoś to sprawdził a Ty wyskakujesz z 15 sekundami golfa ok.
Ktoś tu chyba chce warnakafe466 napisał(a): Ktoś tu chyba ma za duże ego.
kafe466 napisał(a):wyskakujesz z 15 sekundami golfa ok. też sprawdziłem niecałe 11 sekund wystarczy włączyć YT
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
kafe466 napisał(a):Człowiek którego samochód dynamiką też nie grzeszy i nawet na pewno jest słabszy o te kilka sekund pisze że bał by się wsiąść do takiego audi, to co on tym swoim polo też nie jeździ?
kafe466 napisał(a):w 6 sekundzie filmu zaczął jechać w 19 miał 100 km
kafe466 napisał(a):Człowiek którego samochód dynamiką też nie grzeszy i nawet na pewno jest słabszy o te kilka sekund pisze że bał by się wsiąść do takiego audi, to co on tym swoim polo też nie jeździ? coś tu chyba jest nie tak.
DamianCAR napisał(a):w 6 sekundzie filmu zaczął jechać w 19 miał 100 km
W 6 zaczął jechać a w 20 miał 100km/h
W 19 miał 90km/h
A więc jest na poziomie 14s.
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
jeśli nie widzisz różnicy pomiędzy 1.6 w kompakcie a w aucie klasy średniej, które wg niektórych jest premium to gratuluję i radzę nie zabierać głosu w sprawach, których się nie znaszkafe466 napisał(a):znaczy dlaczego śmiech na sali bo nierozumień?
a już rozumiem 1,6 diesel
Problem w tym Kubusiu że Polo to auto miejskie więc gdzie jeździ?kafe466 napisał(a):Człowiek którego samochód dynamiką też nie grzeszy i nawet na pewno jest słabszy o te kilka sekund pisze że bał by się wsiąść do takiego audi, to co on tym swoim polo też nie jeździ?