Mam pytanie. Chciałbym sobie kupić Fiata 500 i dosyć często nim jeździć - jest tylko pewien problem. To dosyć mały samochód i nie mam pojęcia czy się zmieszczę. Mój wzrost to 1,84 m. Długość tułowia gdy siedzę wynosi około 1 metra. Nie chciałbym jechać z głową wystającą z otwieranego dachu lub z kolanami przy brodzie .
Bardzo proszę o pomoc!!
[ Dodano: Czw Lut 25, 2010 11:12 ] Mogę dodać, że ma on wymiary bardzo zbliżone do malucha ale w nim też nie miałem okazji usiąść.
Kłopoty z oświetleniem – jak sprawdzić stan oświetlenia? Zgodnie z obowiązującymi w Polsce przepisami każdy pojazd, który został dopuszczony do ruchu musi mieć sprawne oświetlenie. Dotyczy to wszystkich świateł zamontowanych w samochodzie. Jeżeli podczas kontroli drogowej ...
Nowe wyścigowe Mitsubishi MiEV Evolution II na PPIHC Podczas 91. edycji słynnego wyścigu Pikes Peak International Hill Climb (PPIHC) nowe wyścigowe Mitsubishi MiEV Evolution II zajęły drugie i trzecie miejsce w kategorii pojazdów z napędem elektrycznym. Pojazdy poprowadzili ...
Witam, interesuje mnie kupno starego fiata 500, może ktos z was ma coś do zaoferowania? Interesują mnie tylko sprawne auta, nie wymagajace sporych napraw.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.