Włoski Fiat 500

21 Lut 2010, 09:51

Mam pytanie. Chciałbym sobie kupić Fiata 500 i dosyć często nim jeździć - jest tylko pewien problem. To dosyć mały samochód i nie mam pojęcia czy się zmieszczę. Mój wzrost to 1,84 m. Długość tułowia gdy siedzę wynosi około 1 metra. Nie chciałbym jechać z głową wystającą z otwieranego dachu lub z kolanami przy brodzie :grin: .

Bardzo proszę o pomoc!!

Zdjęcie

[ Dodano: Czw Lut 25, 2010 11:12 ]
Mogę dodać, że ma on wymiary bardzo zbliżone do malucha ale w nim też nie miałem okazji usiąść.
HINUKU
Nowicjusz

Miejscowość: Pomorskie

21 Kwi 2010, 19:49

Myślę, że się zmieścisz. Chociaż nie gwarantuję, że będzie bardzo wygodnie. Na pewno będzie bardzo śmiesznie. :)
?stupid
Nowicjusz

Miejscowość: Kutno

21 Kwi 2010, 19:54

Żeby ci tylko głowa nie wystawała :mrgreen:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Czernichów/ Sląska
Auto: Audi A 4/WV golf 2 / samurai
Silnik: 90/70/70
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

23 Kwi 2010, 14:03

Akurat jazda z wystawioną głową to fajna sprawa. Szczególnie w lato. Albo po melanżu (nie napisałem tego) :)
?stupid
Nowicjusz

23 Kwi 2010, 18:55

?stupid napisał(a):Akurat jazda z wystawioną głową to fajna sprawa. Szczególnie w lato. Albo po melanżu (nie napisałem tego) :)

A jak bezpieczna :mrgreen:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Czernichów/ Sląska
Auto: Audi A 4/WV golf 2 / samurai
Silnik: 90/70/70
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

25 Kwi 2010, 19:35

Wiadomo że po lesie tak lepiej nie jeździć, ale po polu czy po pustej drodze? No i na kaca bardzo fajnie (na fotelu pasażera). Sprawdzałem :)
?stupid
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowe wyścigowe Mitsubishi MiEV Evolution II na PPIHC
    Podczas 91. edycji słynnego wyścigu Pikes Peak International Hill Climb (PPIHC) nowe wyścigowe Mitsubishi MiEV Evolution II zajęły drugie i trzecie miejsce w kategorii pojazdów z napędem elektrycznym. Pojazdy poprowadzili ...

14 Sty 2011, 19:45

Witam, interesuje mnie kupno starego fiata 500, może ktos z was ma coś do zaoferowania? Interesują mnie tylko sprawne auta, nie wymagajace sporych napraw.
Dominika
dominika84
Nowicjusz

Miejscowość: Lublin