WNIOSEK O ODSZKODOWANIE

25 Lut 2010, 13:35

rozwazmy sytuacje: jadac w katowicach wpadam w dziure i peka mi opona. robie zdjecie, wzywam policje i co pozniej? Kontaktuje sie z zarzadca drog czyli w tym przypadku: ZARZAD DROG WOJEWODZKICH w Katowicach? i w jakim sposob?listownie, mailem? rozumiem ze musze otrzymac odszkodowanie od ubezpieczyciela zarzadcy drog. Prosze o porade krok po kroku kogos kto to przeszedl.pozdrawiam
anti_anti
Nowicjusz

Miejscowość: kato

25 Lut 2010, 20:20

Zadzwoń do nich i zapytaj co zrobić...
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

25 Lut 2010, 23:43

forum jest od praktycznych porad wzietych z doswiadczenia-przynajmniej tak mi sie kojarzy. O to tez pytam dlatego dzieki ale zrezygnuje z Twojej i dzwonienia do zarzadu drog bo jak sie domyslam nie podadza mi procedury krok po kroku jak sciagnac z nich pieniedzy. Poza tym mowie o abstrakcyjnej sytuacji "co zrobic gdyby".
anti_anti
Nowicjusz

26 Lut 2010, 10:34

Ale jak procedura? Oni są ubezpieczeni i normalnie Ci powiedzą jakie dokumenty i gdzie masz złożyć. Dorośnij...
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

26 Lut 2010, 11:47

..wlasnie dzwonilem do miejskiego zarzadu ulic i mostow..pan radca ktory jest w stanie udzielic informacji "juz"wyszedl ;) mimo ze jest godzina 11:43. Pani niechetnie udziela informacji mowiac ze trzeba opisac sprawe i pan radca "szybko" to zalatwi. Poza tym Kubuch "kozaku" z calym szacunkiem ale nie udzielaj mi juz porad - po prostu mamy inne podejscie
anti_anti
Nowicjusz

26 Lut 2010, 12:12

No właśnie widzę, że masz podejście roszczeniowe...
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...

01 Mar 2010, 08:07

kazdy z moich znajomych ktory przeczytal nasz dialog smieje sie z Ciebie stary daj sobie sposob z postami pewnie innych forumowich wk...tak samo jak mnie
anti_anti
Nowicjusz