Województwo pomorskie - gdzie zrobić oklejanie auta?

18 Lip 2013, 16:52

Cześć. Miałbym pytanko takowej treści, czy ktoś z Was słyszał może albo miał okazję skorzystać z usług firmy z województwa pomorskiego oferującej między innymi oklejanie samochodów ? Znalazłem ich stronę i ich oferta mnie zaciekawiła. Czy ktoś się już zetknął może z nimi i może coś powiedzieć nt ich usług, jak to wygląda z punktu widzenia klienta ? Czy warto z skorzystać ?
pablosmax
Obserwowany

Auto: fiat

26 Lip 2013, 00:35

Nie dawno znalazłem firmę w Gdyni Varimutos na Małym Kacku zajmują się również oklejaniem samochodów z tego co widziałem u nich na FB to nawet solidnie ale sam się przymierzam ,gdyby nie koszta to już bym oklejał.

Pozdrawiam
nedobo
Obserwowany

Auto: Golf

08 Gru 2013, 12:11

Ja jestem z Gdańska jak ktoś potrzebuje wsparcia niech da znać
Pozdrawiam
Mariusz

Jeśli ktoś ma problem, pytania - mogę pomóc jak zabrać się do tematu reklamy samochodowej, zmiany koloru aut
galeria/oklejanie-samochodow-zmiana-koloru-auta-a237.htm
Aplikator
Początkujący
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 88
Miejscowość: Gdańsk
Prawo jazdy: 0- 0-1997
Auto: VW PASSAT
Silnik: 2.0 tdi 140 4x4
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2006

23 Kwi 2014, 10:11

A ja oklejałem auto w Człuchowie w StartReklama. Jeżdzę już rok i nic nie dzieje się z naklejkami, cenowo tez mi to wyszło całkiem przyzwoicie.
czarny77
Obserwowany

Auto: Skoda
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak bezpiecznie pokonywać zakręty?
    Pokonywanie zakrętów nie jest takie łatwe, jakby mogło się wydawać. Redukcja prędkości i skręcenie kierownicy to nie jedyne zadania, jakie musi uwzględnić kierowca. Kluczowa jest płynność wykonania manewru, a do tego ...
    Ken Block zachwycony Audi RS Q e-tron
    Amerykański mistrz driftu Ken Block, z Mattiasem Ekströmem jako instruktorem na fotelu drugiego kierowcy, przetestował Audi RS Q e-tron z numerem startowym 224, jeżdżąc po śniegu i lodzie. Występ podczas GP Ice Race ...