Witam. Przymierzam się do zakupu jakiegoś taniego wozidła na firmę tak do 10 000zł. Główne kryterium to małe spalanie i klimatyzacja, bo trochę kilometrów będzie robił. Nie jestem przekonany do LPG dlatego myślę o Dieslu. Na oku mam Fiata Grande Punto, Forda Focusa Mk 2 i Seata Leona I z racji tego, że szukam hatchbacka lub kombi. Wybrać coś z tych trzech czy może macie inne propozycje dla mnie? Przyznam, że póki co jestem najbardziej nastawiony na Grande Punto
Ibiza FR testowana przez Marcina Dorocińskiego Nowy SEAT Ibiza hiszpański przedstawiciel segmentu B jest dostępny na rynku od niedawna w nowej generacji. Nie mogło to pozostać bez odpowiedzi Marcina Dorocińskiego, na co dzień jeżdżącego 211-konnym Leonem FR. Auto, które ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.