Bartek,
z tej listy to tylko UAZ ogórek, tzw wkładem niemieckiej myśli technicznej, znaczy z przeszczepem silnika i skrzyni z beczki. O reszcie zapomnij... po prostu zapomnij.
Ja z kolei potrzebuję od Ciebie info w temacie Bazarduzu i Sahdag. Czytałem, że szwendałeś się po okolicy, a ja chcę wejść na ten pierwszy.
pzdr
Elwood
P.S.
Co do VW-eja, to po pierwsze primo, bardzo drogi w zakupie, po drugie primo, Mariusz, na którego powołują się koledzy, sprzedaje tę zabawkę właśnie z powodów ekonomicznych.
Gdybyś miał farta, to możecie trafić Misia l300 (po powrocie stosunkowo łatwo byłoby go sprzedać).
Na tym zdjęciu pokonuje most akuratnie (l300) na granicy z Afganistanem, gdzie chcecie pohulać, a skąd właśnie ja wracam. Pamiętaj jednak, że przygotowanie fury na wyjazd to nie tylko wymiana oleju (zreszta nie jedna), to przegląd zawieszenia, łożysk piast, układu przeniesienia napędu... w każdym razie trzymam kciuki.
Poradnik o przedłużeniu życia akumulatora bezobsługowego Zrobiłem poradnik w formie filmiku na temat przedłużeniu żywotności akumulatora bezobsługowego ponieważ właśnie takich akumulatorów jest coraz więcej a ich żywot jest bardzo krótki. Zapraszam do obejrzenia i ...
Nie pozwól, by zeszło ciśnienie z opon Zasada 3xP - Porządne opony, Profesjonalny serwis oraz Prawidłowe ciśnienie – to jedna z najważniejszych reguł w przypadku pojazdów. Dlaczego? Ponieważ zły wybór ogumienia, jego złe założenie lub obsługa, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.