Wóz do Azji Centralnej

12 Kwi 2009, 21:07

mb100 może?
Loosmo
Początkujący

13 Kwi 2009, 09:10

Bartek,
z tej listy to tylko UAZ ogórek, tzw wkładem niemieckiej myśli technicznej, znaczy z przeszczepem silnika i skrzyni z beczki. O reszcie zapomnij... po prostu zapomnij.
Ja z kolei potrzebuję od Ciebie info w temacie Bazarduzu i Sahdag. Czytałem, że szwendałeś się po okolicy, a ja chcę wejść na ten pierwszy.
pzdr
Elwood

P.S.
Co do VW-eja, to po pierwsze primo, bardzo drogi w zakupie, po drugie primo, Mariusz, na którego powołują się koledzy, sprzedaje tę zabawkę właśnie z powodów ekonomicznych.
Gdybyś miał farta, to możecie trafić Misia l300 (po powrocie stosunkowo łatwo byłoby go sprzedać).

Zdjęcie
Na tym zdjęciu pokonuje most akuratnie (l300) na granicy z Afganistanem, gdzie chcecie pohulać, a skąd właśnie ja wracam. Pamiętaj jednak, że przygotowanie fury na wyjazd to nie tylko wymiana oleju (zreszta nie jedna), to przegląd zawieszenia, łożysk piast, układu przeniesienia napędu... w każdym razie trzymam kciuki.
Elwood
Nowicjusz

Miejscowość: Trójmiasto
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nie pozwól, by zeszło ciśnienie z opon
    Zasada 3xP - Porządne opony, Profesjonalny serwis oraz Prawidłowe ciśnienie – to jedna z najważniejszych reguł w przypadku pojazdów. Dlaczego? Ponieważ zły wybór ogumienia, jego złe założenie lub obsługa, ...