WojciechM napisał(a):Preferuje diesla, bo tańszy.

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
WojciechM napisał(a):Preferuje diesla, bo tańszy.
jastrzab123 napisał(a):Fiata porównujesz do VW ? VW Das Auto ;p marka jakosc itd ;p
KamilBF4 napisał(a):Nie żebym był uprzedzony bo jeździłem Bravo II kolegi i jechało się fajnie ale sam sobie nigdy nie kupiłbym auta innego niż niemieckie
Lovato34 napisał(a):Poza tym w VW 1,6 to lokata gotówki czego nie można powiedzieć o mocniejszych silnikach w innych koncernach
melgadis napisał(a): wychodzę z założenia, że auto ma Ci dawać pełną przyjemność
kwintesencja fanatyka Jedynego Słusznego KoncernuKarol1979 napisał(a):Śmiało bierz Passata z 2.0TDI. Miałem okazje jeździć wieloma autami z tym silnikiem (Passat b6/b7, Audi A4, Superb I/II, Golf V/VI czy Octavia II) i za każdym razem byłem zaskoczony. Zwłaszcza pod względem dynamiki. Do tego pod względem spalania. Duży Superb II z 2.0TDI 170KM w mieście pali ~6l. U mnie pokazywał 6,7l gdzie go nie oszczędzałem. Spokojnie można zejść niżej. Nie słuchaj hejtów. Bo zazwyczaj hejtują, którzy nawet w tych samochodach nie siedzieli i jeżdżą złomami po 2 tysiące złotych...
W temacie dotyczącego Gulfa IV za11.5k, którego autor chciał za wszelką cenę kupić, mimo rzeczowych argumentów na nieA tak wygląda różnica 1,4 a 1,8T (dla mnie wbrew temu co tutaj wielu mówi nie ma aż tak POTĘŻNEJ różnicy, szczególnie prędkości miejskie- taka natomiast będzie przy zakupie i potem serwisowaniu)[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
mike napisał(a):A tak wygląda różnica 1,4 a 1,8T (dla mnie wbrew temu co tutaj wielu mówi nie ma aż tak POTĘŻNEJ różnicy, szczególnie prędkości miejskie- taka natomiast będzie przy zakupie i potem serwisowaniu)[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
W temacie dotyczącego Gulfa IV za11.5k, którego autor chciał za wszelką cenę kupić, mimo rzeczowych argumentów na nie
A dla ciekawostki dodam, że jazda tymi samochodami jest bardzo szkodliwa dla zdrowia bo wydzielają jakieś ultra dźwieki szkodliwe dla człowieka