REKLAMA
W tym odcinku ekipa Top Gear pojedzie do Alabamy. W między czasie wykonają kilka testów
http://www.smog.pl/wideo/7867/wredni_ludzie_z_alabamy/
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
tiiiia, podejrzewam że sami je wymyślili. ale chyba się przeliczyli, z takimi ludzmi nie mozna zadzierać.Bryann napisał(a):Ja również to oglądałem. Ale musieli mieć duuuuużo narobione w gaciach hehe dostali zadanie dla śmiechu, a o mały włos by ich nie zabili...
Ty chyba dawno na polskiej wsi nie byłeś a swoją drogą u nas i tak by mieli większe szanse na przeżycie bo po pierwsze na polskich wsiach nie ma pickupów i co drugi wieśniak nie nosi strzelby ze sobąmamai napisał(a):to sa poprostu tacy ludzie, taka "kultura", chociaz ciezko mi to przez gardlo przechodzi, oni poprostu sa typowymi "wiesniakami" jakich chyba juz unas dawno niema
bronek napisał(a):Ty chyba dawno na polskiej wsi nie byłeś a swoją drogą u nas i tak by mieli większe szanse na przeżycie bo po pierwsze na polskich wsiach nie ma pickupów i co drugi wieśniak nie nosi strzelby ze sobąmamai napisał(a):to sa poprostu tacy ludzie, taka "kultura", chociaz ciezko mi to przez gardlo przechodzi, oni poprostu sa typowymi "wiesniakami" jakich chyba juz unas dawno niema
a swoją drogą u nas i tak by mieli większe szanse na przeżycie bo po pierwsze na polskich wsiach nie ma pickupów i co drugi wieśniak nie nosi strzelby ze sobą