Wredni ludzie z Alabamy

08 Lip 2007, 10:27

W tym odcinku ekipa Top Gear pojedzie do Alabamy. W między czasie wykonają kilka testów
http://www.smog.pl/wideo/7867/wredni_ludzie_z_alabamy/
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

18 Lut 2008, 15:39

pamietam ten odcinek, to bylo przerazajace, najstraszniejszy horror jaki ogladalem
mamai
Początkujący

18 Lut 2008, 16:28

Ja również to oglądałem. Ale musieli mieć duuuuużo narobione w gaciach hehe dostali zadanie dla śmiechu, a o mały włos by ich nie zabili...
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

18 Lut 2008, 23:05

Bryann napisał(a):Ja również to oglądałem. Ale musieli mieć duuuuużo narobione w gaciach hehe dostali zadanie dla śmiechu, a o mały włos by ich nie zabili...
tiiiia, podejrzewam że sami je wymyślili. ale chyba się przeliczyli, z takimi ludzmi nie mozna zadzierać.

pojedź u nas na jakąś zabitą wieś po dawnym PGRze i zacznij im jechać to też cię widłami przywitają :P
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Siedlce

18 Lut 2008, 23:18

Wkońcu trza bronić swojego :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

19 Lut 2008, 18:41

nie no nie przesadzajmy mam coraz wieksze wrazenie ze jestesmy bardziej cywilizowanym krajem
mamai
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Isolde Holderied - Alpejska Błyskawica z Toyoty
    Isolde Holderied to jedna z najbardziej utytułowanych zawodniczek rajdowych świata. Uznawano ją nawet za następczynię legendarnej Michele Mouton. Startowała samochodami wielu marek, jednak największe sukcesy w rajdach WRC ...

19 Lut 2008, 19:32

Mi się wydaje, że ci z ALabamy trochu przegli pałkę z tymi obelgami itd...zadzwoinili po jakichś "wieśniaków" a ci przyjechali na pick upie..ostro sie działo
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

20 Lut 2008, 18:19

to sa poprostu tacy ludzie, taka "kultura", chociaz ciezko mi to przez gardlo przechodzi, oni poprostu sa typowymi "wiesniakami" jakich chyba juz unas dawno niema
mamai
Początkujący

21 Lut 2008, 14:52

mamai napisał(a):to sa poprostu tacy ludzie, taka "kultura", chociaz ciezko mi to przez gardlo przechodzi, oni poprostu sa typowymi "wiesniakami" jakich chyba juz unas dawno niema
Ty chyba dawno na polskiej wsi nie byłeś :P :P :P a swoją drogą u nas i tak by mieli większe szanse na przeżycie bo po pierwsze na polskich wsiach nie ma pickupów i co drugi wieśniak nie nosi strzelby ze sobą :P :P :P
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

21 Lut 2008, 16:22

bronek napisał(a):
mamai napisał(a):to sa poprostu tacy ludzie, taka "kultura", chociaz ciezko mi to przez gardlo przechodzi, oni poprostu sa typowymi "wiesniakami" jakich chyba juz unas dawno niema
Ty chyba dawno na polskiej wsi nie byłeś :P :P :P a swoją drogą u nas i tak by mieli większe szanse na przeżycie bo po pierwsze na polskich wsiach nie ma pickupów i co drugi wieśniak nie nosi strzelby ze sobą :P :P :P

Święta racja hehe u nas to zniszczyliby to czym przyjechałeś :D
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

22 Lut 2008, 20:31

Bryann napisał(a):Święta racja hehe u nas to zniszczyliby to czym przyjechałeś :D
hhehe już widzę te latające kamienie, sztachety i inne takie :lol: :lol: :lol:
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

25 Lut 2008, 14:41

nie no oni przyjechali z zamiarem linczu, u nas raczej by mogli pokrzyczec i zniszczyc pojazd, albo by poprostu tarzali sie ze smiechu:)
mamai
Początkujący

28 Kwi 2008, 19:47

Widziałem ten odcinek - po prostu bomba !!!!!
szybki_lopez
Nowicjusz

08 Maj 2008, 21:38

a swoją drogą u nas i tak by mieli większe szanse na przeżycie bo po pierwsze na polskich wsiach nie ma pickupów i co drugi wieśniak nie nosi strzelby ze sobą

Spoko, u nas są maluchy i poldki, a od strzelby gorsze być mogą sztachety z gwoździami.

A odcinek był fantastyczny... w pewnym momencie w tej Arizonie zaczęła na nich trąbić wielka amerykańska ciężarówka, nie mogłem się doczekać aż ich strąci z tej drogi. No i ta akcja na stacji benzynowej, urywki filmu i moment w którym ścierali to co mieli nabazgrane na autach.

...a no i to ciągłe obijanie tego bodajże Cadillaca czy co to wielkie było też mnie rozbrajało...
damczer
Początkujący

30 Maj 2008, 19:33

o troche poprzeginali
automaniak100
Początkujący

Miejscowość: Kościerzyna