Wiecie może jak z drogą z Wrocławia do Szczecina? Występuje tam odcinkowy pomiar prędkości? Remonty, zwężenia? Oraz gdzie lubią stać Będę jechał na yanosiku ale zawsze lepiej jeszcze dopytać
Jeżdzę do Warszawy często więc pokonuję trasę od węzła Jordanowo do samego Szczecina. Nie ma żadnego pomiaru odcinkowego. S3 jest drogą ekspresową o wysokim standardzie, dużo kierowców jeździ powyżej przepisowych 120km/h. Są dwa miejsca za Jordanowem, gdzie dwupasmówka zamienia się w drogę jednojezdniową obwodnicę - w Międzyrzeczu i Gorzowie Wielkopolskim. Jeśli będziesz jechał w weekend to mogą tam się tworzyć korki. Pomiędzy Jordanowem a Gorzowem nie ma ani jednej stacji benzynowej ani toalety na drodze ekspresowej, ale można zjechać na którymś z węzłów (np. Skwierzyna).
Lexus IS 200 od dzidy Moja skrzynka pęka w szwach od zapytań nt. mojego samochodu (ponad 300 wiadomości priv już), więc pomyślałem, że spróbuję przybliżyć to co mam i dokumentować jak się sprawuje (lysy30 mnie pilnuje w tym względzie :D). ...
Auto Nostalgia IX 2019 - relacja z targów samochodów zabytkowych Pierwszy weekend kwietnia upłynął pod znakiem klasycznej motoryzacji – w Warszawie odbyła się dziewiąta edycja targów Auto Nostalgia 2019. W sobotę i niedzielę w hali Global Expo na terenie dawnej fabryki FSO ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.