REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/samochody-na-parkingu-t40383.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
white wolf napisał(a):widzę że to auto albo mnie nauczy cierpliwości albo ja nauczę je pływać w odrze![]()
white wolf napisał(a):samurajsj700,widzę że to auto albo mnie nauczy cierpliwości albo ja nauczę je pływać w odrze
![]()
Jogi4x4 napisał(a):Uroki hiszpańskich Suzuki.
white wolf napisał(a):samurajsj700, to dawaj z dwa workimam jeszcze pyt.na jakich oponkach osadziłeś samiego
white wolf napisał(a):samurajsj700, rozmawiałem z gościem który sprzedaje opony nalewki ale raczej dobre bo wielu ludzi u niego kupuje.ja chciałem 235/75 R15 ale on poddał pomysł aby osadzić na 215/80R15 ponoc w terenie lepiej sobie radzą,A tak odbiegając od tematu mam do sprzedania alu na goodyer 205/75 m+s nie znasz kogoś kto by kupił bo zagracaja mi piwnicę
PITSJ413:) napisał(a):ja rowniez nie mam problemu z czesciami mimo iz mieszkam w dosc niewielkiej miejscowosciduzo zalezy tez od ludzi pracujacych w sklepie bo w moim przypadku jest tam dwoch mechanikow ktorzy sie nie kreca
![]()
[ Dodano: Czw Lut 25, 2010 19:45 ]
zamawiam jednego dnia i na rano nastepnego dnia mam juz co chcialem