Wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia w 2020 roku!

24 Gru 2020, 11:39

Witajcie :wink: Mamy już Święta Bożego Narodzenia!

Chciałbym wszystkim naszym użytkownikom tym zalogowanym jak i sympatykom którzy nas tylko czytają i przeglądają, dzielnej ekipie wytrwałych moderatorów przekazać najserdeczniejsze życzenia aby czas świąteczny upłynął w spokoju, radości wśród rodziny (na tyle ile to możliwe w czasach obecnej pandemii koronawirusa) i przyjaciół oraz wszystkich bliskich dla Was osób. Niech nadchodzący rok 2021 będzie tym lepszym w którym uda się zrealizować wszystkie plany i spełnią się Wasze marzenia!
Wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia w 2020 roku! PS. Jeżeli uważacie, że w waszych żyłach płynie benzyna zamiast krwi to Modlitwa prawdziwych kierowców :ok: jest właśnie dla Was!
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

24 Gru 2020, 13:23

Ja też się podpisuje życząc wam i waszym bliskim wesołych i spokojnych świąt. Niech święta przeminą bez nieprzyjemnych niespodzianek. Szerokości i przyczepności życzę profilaktycznie chodź słyszałem że wam w Polsce się za bardzo nie przyda :wink:
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

24 Gru 2020, 14:55

Ja również życzę wszystkim naszym czytelnikom zdrowych, pogodnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia, ciepła w rodzinnym gronie, by nikogo w tym jak i w przyszłym roku nam nie zabrakło przy wigilijnym stole oraz by nasze forum służyło jak najwięcej naszym dyskusjom o wszystkim i niczym, a jak najmniej o problemach z furami :wink:
3majcie się cieplutko :)
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Rok produkcji: 2000

24 Gru 2020, 16:17

Życzenia świąteczne również ode mnie, ze Śląska :ok: nie będę zbyt oryginalny, ale życzę wszystkim Forumowiczom, Moderatorom oraz Tobie Artku, przede wszystkim zdrowia, wytrwałości i wyrozumiałości wobec obecnej, dość trudnej, sytuacji, świąt spędzonych z najbliższymi zarówno w Boże Narodzenie 2020 jak i w kolejnych latach :ok:

Życzę Wam również, abyśmy nie toczyli wojen w Naszej zgranej forumowej społeczności, żeby Moderatorzy mieli jak najmniej pracy, tej mniej przyjemnej, a więcej tej dobrej, czyli dzielenie się swoją wiedzą i doświadczeniami :) mam nadzieję, że Forum przyciągnie w nadchodzącym roku jeszcze więcej użytkowników i będzie tym jeszcze bardziej najlepszym :wink: w Polsce.

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Forumowiczów

Mike
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Rok produkcji: 2004

26 Gru 2020, 16:43

Jako, że święta już prawie za nami to życzę wszystkim szczęśliwego i spokojnego nowego roku! :)
malmon3
Aktywny

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy warto inwestować w ubezpieczenie AC?
    Wielu kierowców wychodzi z założenia, że obowiązkowe ubezpieczenie od odpowiedzialności cywilnej w zupełności im wystarczy. Polisa OC jest zatem w wielu przypadkach jedynym zabezpieczeniem dla kierowcy oraz jego pojazdu. ...