Witam wszystkich i proszę o pomoc , W moim VW polo 1.2 benzyna 2007 r , pojawiła się kontrolka żółta z kierownicą na desce rozdzielczej. Nie mam wspomagania , dolałem płyn do pompy , sprawdziłem bezpiecznik w komorze silnika , i nic nadal nie ma wspomagania ???
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Tak będzie wyglądać nowy POLSKI samochód elektryczny Vosco S106EV W dniu 29 marca br. w Fabryce Samochodów Osobowych SYRENA w Kutnie S.A. zaprezentowany został jeżdżący prototyp pojazdu elektrycznego Vosco S106EV bazujący na wcześniejszej wersji spalinowej S106. Projekt ten realizowany ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.