WITAM jak w temacie piszczy mi wspomaganie jak zkrece całkiem ktos mi polecil zeby płyn wymienic chciałem sie dowiedziec ile tego płynu sie tam miesci i jak stary spóscic gdzie jest sruba spustowa. jeszcze jeden mam problem zaswieca mi sie czesto abs co moze byc przyczyna pozdrawiam
dzisiaj sprawdzałem iz wymieniałem olej i moim zdaniem dobrze jest nie moze tez byc naciagniety na maxa iz pompe szlak trafi a to piszczenie mam od niedługiego czasu gdzies 2 tygodnie wczesniej wszystko było ok
stary pasek na maksymalnym obciążeniu zaczyna ślizgać,
masz opory na przekłądni, pewnie za kilka miesięcy zacznie podciekać, albo pompa już kończy swój żywot na razie wymień pasek na nowy i naciągnij
Jak przygotować samochód do jazdy podczas zimy? W zimie przygotowanie samochodu do jazdy ma szczególne znaczenie, dlatego tak ważne jest przeznaczenie na to odpowiedniej ilości czasu. Trzeba pamiętać o konieczności oczyszczenia samochodu ze śniegu i lodu, a także ...
Muzeum SKODY - 117 lat historii Producenta W piątek 23 listopada 2012 roku odbyła się przedpremierowa prezentacja nowego Muzeum SKODY dla mediów, a trzy dni później (26 listopada) obiekt został uroczyście otwarty dla publiczności. Położone w Mladá ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.