Wstyd auta

27 Sty 2008, 23:05

Witam Was :) mam takie małe pytanko z ciekaweości (dotyczy tych, co mają tańsze, mniej eleganckie auta) czy wstydzicie się swoich samochodów?? Np jak jesteście w jakimś gronie etc nie mówicie nic o swoim samochodzie, stawiacie je dalej by nikt nie widział itd. Czesto ludzie, z którymi mam styczność nie chętnie mówią o swoich samochodach. Myślicie, że tak powinno być??
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

28 Sty 2008, 17:55

Nigdy sie nie spotkałem z czymś takim, sam jeździłem starą poczciwą Fiestą, nie zawsze paliła, ale czego sie wstydzić. Bez przesady. :)
Krzysiek_85
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczecin

28 Sty 2008, 19:02

No a widzisz. U mnie jakoś tak jest. Wiesz inny wyśmiewają itd no i kilka osób ma takie jakby "zatrzymanie"
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

31 Sty 2008, 15:20

Śmieją sie z BMW 524??!! oni sa chyba chorzy mi to auto zawsze sie podobało.
ale nie wstydzę sie swoich aut nawet jeśli są cale brudne.
Łukasz789
Aktywny

Miejscowość: Kraków

31 Sty 2008, 19:36

Hehe nie nie chodzi tu o moje BMW i POLO :) bo mnie to tam nie rusza. Ale np koledzy w klasie (jeden ma UNO, drugi Ka) i mówią że siara takimi autami jeździć i jak przyjeżdżają pod szkołę, to samochód zostawiają daleko daleko od szkoły.
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

01 Lut 2008, 14:00

Wstydzić to się można jak się np. jeździ czyms takim :
http://www.topgear.com/content/timetobu ... ages/0433/ lub innymi cudami z tej fantastycznej kolkcji :)
DIESEL I'm lovin' it
nobody8200
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice / OPEL Astra 1,7 TD
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Zimowa Szkoła Bezpieczeństwa
    Jazda w zimowych warunkach wymaga od kierowcy większych umiejętności, a także odpowiedniego wyposażenia samochodu w opony, które zapewnią maksymalną możliwą przyczepność. Od kilku lat toczy się dyskusja, czy warto ...
    Jak sprawdzić normę emisji spalin?
    Jak można sprawdzić normę emisji spalin EURO? Nie widzę takiej informacji w dowodzie rejestracyjnym, ani karcie pojazdu. Są jakieś strony, gdzie można byłoby to sprawdzić np. po nr VIN?

02 Lut 2008, 00:00

Bez przesady. Każdy ma takie auto na jakie go stać. Faktycznie niektórymi samochodami nie ma się co chwalić, ale żeby się ich wstydzić? Kumple się śmieją, bo tata kupił im fajną furę. To ja już bym wolał jeździć czymś małym i starym, ale WŁASNYM!

I co jest śmiesznego w Uno? Co jest śmiesznego w Cinquecento? Litości!
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

02 Lut 2008, 00:18

No widzisz a tacy są....ale to też można tłumaczyć trochę presją społeczeństwa, kolegów itd...tak jak napisałeś, jeden audi, inny civic, jeszcze inny passat. ale to wszystko autka rodziców, a to własnie oni najwięcej się śmieją...paranoja
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

06 Lut 2008, 14:33

a ja mam uniaka w stanie technicznym i wizualnym jakby dopiero z salonu wyjechal a i tak zemnie niektorzy zbijaj ze jezdze "FIATEM" ale niezwracam na to uwagi bo CI co sie smieja to przewazie prawka niemaj i marza o super furach ktore dopiero kupia :P
NO BASS---NO FUN
d-_-b
only BLAUPUNKT GT
series
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PiecU
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: STalowa Wola

06 Lut 2008, 21:12

ALbo których wogóle nie kupią, ob ich na nie nie będzie stać. :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

06 Lut 2008, 21:15

jak to sie mowi "CIASNY ALE WLASNY" to sie liczy najbardziej i niema samochodow przez ktore sie mozna wstydzic co najwyzej sa zaniedbane i dlatego obciachowo wygladaja bo ja nawet jakbym mial trabanta to bym sie niewstydzil :P
NO BASS---NO FUN
d-_-b
only BLAUPUNKT GT
series
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PiecU
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: STalowa Wola

19 Lut 2008, 15:28

Mój brat ma Malucha i się nie wstydzi. Może dlatego że zrobił kompletny tuning mechaniczny i optyczny...
sebo2310
Początkujący

Miejscowość: WPN