Wszędzie ten OLSZTYN!

11 Sty 2009, 16:29

Witam, czy nie macie przypadkiem wrażenia ogladając programy informacyjne i programy TV, że znakomita wiekszość zdarzeń, czy to pożary, czy wypadki, czy wystepy kapel ludowych, dzieją sie głownie w OLSZTYNIE?
Mam czasem wrażeni, że OLSZTYN to jedyne ciekawe miasto w Polsce, o takim Toruniu czy Koninie dobrych pare lat w TV nie słyszałem, a OLSZTYN codziennie...
Nawet afera z molestowaniem urzedniczek w Ratuszu UM zdarzyła sie gdzie? W OLSZTYNIE! :shock:

A moze TV ma jakieś biuro w OLSZTYNIE i nie chce im sie nigdzie dalej jezdzic?
WTF? :evil:
Trabant-moj mały świat...
Hajs
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zamość

11 Sty 2009, 17:30

Nic takiego nie odkryłem :D. Ale będę zwracał teraz uwagę na to.. ;) Ciekawe spostrzeżenia, kolego..
<b>don't stop tryin'
one day you
you will flyin'
qki007
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9

11 Sty 2009, 19:51

Hajs napisał(a):A moze TV ma jakieś biuro w OLSZTYNIE i nie chce im sie nigdzie dalej jezdzic?
WTF? :evil:

Która TV? TVP, TVN, czy Polsat? :lol:
Nie podejrzewasz chyba, że wszystkie stacje mają biuro w Olsztynie i tylko stamtąd zbierają newsy?

Myślę, że to złudzenie, ale chętnie zwrócę na to uwagę. :D
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

11 Sty 2009, 20:19

We wszystkich jest ta sama tendencja do pokazywania spraw z Olsztyna.

Przed chwila ogladałem "Wydarzenia" w POLSACIE. Czego sie dowiedziałem? Że Policja zatrzymała bande 7 oszustów wyłudzajacych pieniadze z Allegro. Skad byli? Z OLSZTYNA...
Trabant-moj mały świat...
Hajs
Początkujący
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Komfort, styl i odwaga - Trzy dekady Lexusa
    Świat motoryzacji jest barwny i interesujący. Ale nie byłby taki, gdyby nie producenci prezentujący zupełnie inne podejście do tworzenia samochodów. W tym roku mija dokładnie 30. lat, odkąd kolorów motoryzacyjnemu ...