REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Cisiu napisał(a):Widzę że przydałoby się pozbyć wyższego moderatora ponieważ ma on najnormalniej w świecie ból dupy i musi jechać po ludziach po mają lepiej od niego...
Nie jestem żadnym trollem -pod moim domem stoi nowy Mercedes Benz GLE coupe z amg i brabusem- więc mi proszę nie [...] że jakieś jaja sobię robię. A dałem ten temat nie po to żeby(burackie urojenia) się chwalić czy coś w tym stylu-bo nie muszę-więc liczę na przeprosiny. Bo teraz widzę że jak zwykle nie mogło się obejść bez zazdrosnych wieśniaków którzy (nie wiem jak!!) którzy jak się okazało są moderatorami...
mike1735 napisał(a):3. Masz GLE z AMG i Brabusem?średnio znam się na tych tjunerach, ale te dwie rzeczy się wykluczają. To tak jakby w BMW mieć pakiet M i np Alpina, albo jakby w Behemocie obok Nergala śpiewał Dżastin Biber - to dwa przeciwne bieguny i konkurencyjne firmy, co jest kolejnym dowodem na to, że kłamiesz
mike1735 napisał(a):3. Masz GLE z AMG i Brabusem?średnio znam się na tych tjunerach, ale te dwie rzeczy się wykluczają. To tak jakby w BMW mieć pakiet M i np Alpina, albo jakby w Behemocie obok Nergala śpiewał Dżastin Biber - to dwa przeciwne bieguny i konkurencyjne firmy, co jest kolejnym dowodem na to, że kłamiesz